Érdekel Meghan Markle és Harry herceg élete? Akkor ezt a 3 filmet ne hagy ki!

Bár Harry herceg és Meghan Markle szerelme csak néhány éve tart, a kezdetektől olyan kalandos, hogy tévéképernyőre kívánkozott.

Érdekel Meghan Markle és Harry herceg élete? Akkor ezt a 3 filmet ne hagy ki!

Meghan Markle és Harry herceg állandó szereplői a bulvárnak, az életük szinte nyitott könyv. Nem csoda hát, hogy a filmipart is megihlette a kalandos házasság, így több dokumentumfilmben és már filmben is viszontláthatjuk a kapcsolatukat. Ezekhez általában nem adják a nevüket, de mindig van egy-egy közeli barát, aki megoszt pár értékes információt. Így született meg a legutóbbi alkotás is, amelynek a hónap elején volt a bemutatója. Ha érdekel Harry és Meghan élete, akkor a következő három filmet mindenképp csekkold!

Harry és Meghan: Egy királyi románc

A királyi pár kapcsolatáról szóló produkciót szintén a brit Lifetime nevű kábelcsatorna mutatta be két évvel ezelőtt. Sok olyan részlet kiderült belőle, amelyről korábban nem beszéltek: na, nem mintha a film miatt beszéltek volna, de ugyebár mindig akad egy-két közeli ismerős. Szó volt többek között az titkos randevúkról, a kapcsolatuk kezdetéről, valamint Meghan családba való beilleszkedéséről.

Harry & Meghan: Az első királyi év

A párról szóló második film a házasságuk első évét, valamint Meghan Markle terhességének hírét és az azt követő hírlavinát mutatja be. Az is kiderül hogy, az egykori színésznő hogyan viselte az új szereppel járó változásokat. Ezek mellett az Meghan apjával való harcát, valamint a Harry és Vilmos közötti kapcsolatot is bemutatja.

Harry és Meghan: Menekülés a palotából

A házaspár királyi családból való kiválását feldolgozó film ötlete már akkor megfogalmazódott az alkotókban, amikor még csak pletykák keringtek arról, hogy Amerikába költöznek. Nem is vártak sokat, miután kiderült, hogy valóban elhagyják Angliát, egyből elkezdték forgatni a filmet. Hatalmas érdeklődés övezte, a premier napján szinte lefagyott a rendszer, annyian akarták látni. Mutatunk egy kis kedvcsinálót hozzá.

Ha még mélyebben érdekes Harry és Meghan kapcsolata:

Még több

Programajánló