7 sorozat, amit képtelenek voltak időben abbahagyni

A következő sorozatokat a legelvetemültebb rajongók is alig bírták végignézni…

7 sorozat, amit képtelenek voltak időben abbahagyni

Vannak sorozatok, amik annyira jól sikerültek, hogy a fanok képtelenek elengedni őket. Nos, a következőkben nem ilyenekről lesz szó… Igaz, hogy az alábbi sorozatok eleinte tényleg izgalmasak voltak, ám az évadok során szépen lassan eltűnt belőlük mindaz, ami annak idején megfogta a rajongókat. Kiszámíthatóvá, érdektelenné, vagy egyszerűen idegesítővé váltak. Lássuk, melyik az a 7 sorozat, amit a készítők képtelenek voltak időben abbahagyni!

A szolgálólány meséje

A szolgálólány meséje az utóbbi évek egyik legizgalmasabb sorozata volt – mármint az első évada. A disztópikus világ azonnal beszipantotta a nézőket, és a készítők is fent tudták tartani feszültséget. A legjobb az lett volna, ha az első évad utolsó részével lezárják June történetét, mert ami azóta történik, abban nem sok köszönet van. A főhős mostanra egy sebezhetetlen terminátorrá vált, aki bármit is tegyen, nem lesz következménye. Évadokon keresztül ugyanazokat a köröket futja, miközben a nézők csak arra várnak, hogy legyen már vége ennek a popkulturális ámokfutásnak álcázott szenvedésnek.

Trónok harca

Az utolsó évaddal tönkretették mindazt, amit egészen addig felépítettek. Megcsúfolták a karaktereket és elárulták a rajongókat is. Mindannyian jobban jártunk volna, ha a sorozat két évaddal korábban, a 6. évad fináléjával véget ér, mikor is Dany elhajózott Westeros felé.

Így jártam anyátokkal

Ha a készítők már a kezdetektől fogva tudták, hogy Robint és Tedet végül össze szeretnék hozni, minek nyújtották ennyire sokáig a sztorit teljesen felesleges történetszálakkal? Szépen lezárhatták volna az 5. évad végével, és ennyi. De nem, helyette elhúzták 9 évadig, csak azért, hogy Barney és Robin kapcsolatát megszilárdítsák, majd percek alatt porrá zuzzák.

Tuti gimi

A Tuti gimi utolsó évadát sosem szabadott volna legforgatni. A 8. évad vége egyszerűen tökéletes volt: Brooke ikreket szült, és újra megnyitotta Karen kávézóját Haley-val. Na itt kellett volna pontot tenni a sztori végére. Ehelyett leforgattak még egy évadot, aminek annyira hihetetlenül nevetséges volt a cselekménye, hogy az már sértés a rajongókra nézve. Valószínűleg a készítők is érezhették, hogy a sztorijuk rém gyenge, ezért lett mindössze 13 részes a lezáró évad.

Lost – Eltűntek

Az indulásakor, 2004-ben ez a sorozat volt az egyik legnagyobb durranás. Minden rész tele volt misztikummal és feszültséggel, de  a készítők végül olyan magasra tették a lécet, hogy azt már ők maguk sem tudták megugrani. A rejtélyekre adott válaszok egyre silányabbá váltak és egyre nagyobb csalódást okoztak a rajongóknak. Az utolsó néhány évadot már kínszenvedés volt végignézni, akkor kellett volna lezárniuk a történetet, amikor a legtöbb eredeti karakter elhagyta a szigetet.

The Walking Dead

Amilyen jól indult, olyan vontatottá vált. A rajongók nagyjából a hatodik évad után kezdték el érezni, hogy a készítők már csak a pénz miatt húzzák tovább a történetet. Korábbi interjúkból ráadásul ki is derült, hogy az alkotóknak az évadok készítése közben semmilyen tervük nem volt a lezárásra. Egyszerűen csak húzták, ameddig tudták, és a lezáró 11. évadra teljesen kizsigerelték a sorozatot.

Szívek szállodája

Miután a sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino a 6. évad végeztével távozott, a történet durva mélyrepülésének indult. A pörgős, frappáns párbeszédek, amik egészen addig jellemezték a szereplőket, eltűntek, és helyette nem kaptunk mást, mint kiszámítható, bárgyú drámázást. Persze újra felélesztették Christopher és Lorelai se veled se nélküled kapcsolatát, ami csak egy újabb döfés volt a Luke&Lorelai fanok szívébe.

És akkor jöjjenek A sorozatok, amik minden énidőt megérnek:

Még több

Programajánló