Ezeket a Dylan Sprouse filmeket nézd meg, hogy jobban megismerd Palvin Barbi pasiját

Palvin Barbi párja több filmben és sorozatban feltűnt, de ma már jól megválogatja, hogy milyen szerepre mond igent.

Ezeket a Dylan Sprouse filmeket nézd meg, hogy jobban megismerd Palvin Barbi pasiját

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2018-ban jöttek össze, ám hónapokig titkolták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, hiszen meg akartak győződni róla, hogy valóban összeillenek-e. Nos, erre a kérdésre az elmúlt évek választ adtak, hiszen láthatóan nagyon jól megvannak. Tavaly leforgattak egy minisorozatot arról, hogyan keresik az új házuk helyét, az utolsó epizódban pedig a modell édesapja megkérdezte Dylant, hogy ha már ennyire tervezik a házépítést, akkor mikor kap gyűrűt a lánya? Természetesen mindketten elpirultak, de Barbi pasija egyből hárított. A lánykérés egyelőre tehát várat magára, ami valószínűleg leginkább a sok munkának köszönhető: mindketten sokat dolgoznak és utaznak, így most egyelőre nem ez a prioritás.

dylan sprouse palvin barbi

Dylan Sprouse és Palvin Barbi 2018 óta vannak együtt (Fotó: Gettyimages)

Dylan Sprouse-t színészként ismerte meg a világ, fiatalon bekerült a filmiparban: először sorozatokban és filmekben játszott gyerekszereplőként, majd az ikertestvérével a Zack és Cody életében szerepeltek együtt. Cole Sprouse-t mostanában a Riverdale című Netflix-sorozatban láthatjuk. Bár Dylan már sokkal kevesebb szerepet vállal el, hamarosan megjelenik a Turandot című mozifilm amelynek ő az egyik főszereplője, s ami Puccini operájának feldolgozása lesz.

Mutatjuk is az előzetest:

Ezeket a filmeket csekkold még Dylan Sprouse-tól:

Miután összecsaptunk

A 2020-ban bemutatott amerikai romantikus-filmdráma Anna Todd nagy sikerű regényének adaptációja. A két főszereplő Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin, akinek a bonyolult, botrányokkal tűzdelt kapcsolatát mutatja be a film. Bár Dylan Sprouse csak mellékszereplő, azért sokszor megjelenik a filmben és jól is alakítja a szerepét. Mindenképp szánj rá másfél órát, megéri!

Tyger Tyger

Miután kirabolnak egy gyógyszertárat, egy nő és néma barátja elrabolnak egy drogfüggőt, majd útnak indulnak, hogy terjesszék a lopott árut. Az út során eltévednek és egy törvény nélküli, kietlen városban találják magukat, ahol furcsa dolgok történnek velük.

Dylan Sprouse ezen kívül leginkább epizódszerepeket játszott, valamint még a Zack és Cody korszakból szerepelt több Disney-sorozatban is, ahol Zack karakterét alakította.

Dylan Sprouse és Palvin Barbi nagyon cukik együtt:

Még több

Programajánló