5 fantasztikus film, ha maratoni pihenést terveztél mára

Itt az ideje elengedni ezt a hetet, bekukckózni egy jó meleg takaró alá és bekapcsolni egy szuper filmet. Mutatjuk is az este legjobbjait!

5 fantasztikus film, ha maratoni pihenést terveztél mára

Vége a hétnek, holnap pedig ismét elindul a mókuskerék. Most azonban még lazíthatsz egy kicsit, szóval azt tanácsoljuk, csinálj egy forró kakaót és valami fincsi vacsit, aztán irány a mozisarok! Mutatjuk a legjobb ma est filmeket. 

A végzet asszonya (TV2, 23:05)

Darren (Michael Ealey) nagyon sikeres sportügynök, az élete szinte tökéletes. Ám ekkor belebonyolódik egy kellemetlen nyomozási ügybe, amit ráadásul egy olyan nő vezet, akivel korábban volt egy egyéjszakás kalandja. Qinlan (Hilary Swank) eltökélt nyomozó, aki azonban úgy érzi, ok nélkül mellőzik a főnökei. Mi lesz ebből?!

Ragadozó madarak (És egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) (HBO, 18:10)

Különös négyes áll össze, amikor találkozik egymással a rendőr, az énekesmadárka, a flúgos és a maffiahercegnő. A sztorit maga Harley Quinn meséli el, akit ezúttal is Margot Robbie alakít. Gotham legnagyobb bűnözője, Roman vagyis a Fekete Maszk egy fiatal lányt szemelt ki magának, Casst, akit mindenáron el akar kapni. A város felfordul, a furcsa négyes pedig kénytelen összefogni.

Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) (HBO2, 18:05)

A Style Boys tinibanda egykori tagja egy ideje már szólóban nyomja, Conner4Real (Andy Samberg) igyekszik minél nagyobb hírnévre szert tenni. Legújabb albuma azonban óriási kudarc lesz, ezért a menedzserei kitalálják, hogy induljon el egy turnéra és mentse, ami menthető. Amikor ez is kudarcba fullad, felkeresik régi társai és felajánlják neki, hogy álljanak össze újra.

A tökéletes pasi (Filmcafe, 21:00)

Jean Hamilton (Heather Locklear) egyedülálló anyuka két kislánnyal. A nagyobb, Holly (Hilary Duff) már tini és éppen emiatt nem túl könnyű vele. Amikor pedig Jean beújít egy pasit, a tinilány kiborul. Pláne azért, mert az anyjának az a szokása, ha egy kapcsolata véget ér, másik városba költözik a gyerekekkel. Hollynak azonban elég volt a költözködésből, ezért elhatározza, megtalálja anyja számára a tökéletes pasit.

Becstelen Brigantyk (Mozi+, 23:00)

Quentin Tarantino háborús filmjében nem lesz köszönet, zseniális színészi alakítás Brad Pittől (Aldo Raine hadnagy szerepében) és Christoph Waltz-tól (Hans Landa ezredes szerepében) azonban igen! A sztori szerint a megszállt Franciaországban a fiatal Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Landa ezredes lemészároltatja a családját, ő ezután Párizsba szökik, ahol egy mozit üzemeltet. Közben az ameriaki Aldo zsidó katonákat toborzott maga mellé, hogy kegyetlen akcióikkal vágjanak vissza a németeknek. A német vezetés ekkor pont Shosana moziját szemeli ki egy propagandafilm vetítésére, ezt pedig a lány és Aldo is ki akarja használni…

Ha az egész napot mozizással töltenéd:

Még több

Programajánló