6 nagyon pikáns, erotikus jelenetektől túlfűtött sorozat

A Bridgerton család kevesebb mint egy hónap alatt megdöntötte a Netflix nézettségi rekordját, amiben bizony nagy szerepe volt a Daphne és Simon mézesheteiről szóló jeleneteknek. A szakemberek szerint pedig ezek a képkockák még jót is tesznek a szexuális életednek.

6 nagyon pikáns, erotikus jelenetektől túlfűtött sorozat

Amint beköszönt az ősz, a napok egyre rövidebbek lesznek, szóval a szabadtéri koncerteket és fröccsözéseket felváltják az otthoni programok. De mielőtt letargiába zuhannál, hogy most már leginkább bekuckózással és Netflixezéssel telnek majd az estéid, eláruljuk, hogy ezek a sorozatmaratonok jó hatással lehetnek rád – na persze az egyáltalán nem mindegy, hogy mit kapcsolsz be ilyenkor. A párterapeuták ugyanis azt mondják, hogy ha egy hosszú munkanap után egy erotikus jelenetektől túlfűtött showra kattansz rá, az eszedbe juttathatja, hogy mi hiányzik az életedből, még ha annak nem is voltál tudatában korábban. Ráadásul, ha azt látod, hogy egy széria karakterei nagyokat szexelnek, automatikusan elkezdesz fantáziálni, amivel éppúgy stimulálod az agyadat, mintha csak szeretkeznél valakivel.

És az internet tele van olyan műsorokkal, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy hangulatba hozzanak téged. Most gondolatban biztosan nagyon bólogatsz és már el is kezded beütni a keresődbe A Bridgerton családot… pedig hidd el, Daphne és Simon mézeshetein kívül is van mit nézned a streaming-szolgáltatók kínálatában! Mi össze is gyűjtöttünk már neked párat ezek közül!

Vágyak/Valóság (Sex/Life)

Kizárt, hogy lemaradjon a listánkról a Vágyak/Valóság a Netflixen, ami éppen egy olyan kertvárosi anyukáról szól, aki elégedetlen a szexuális életével, ezért a férje helyett az exéről álmodozik, akivel viszont brutálisan egymásra kattantak az ágyban. Még naplót is ír az érzéseiről, aminek köszönhetően a férje is jobban odafigyelt az igényeire. (Na persze csak kezdetben, de nem lövünk le minden bonyodalmat és poént, ha esetleg még nem nézted végig a sorozatot.)

Young Royals

Svédország (képzeletbeli) hercege, Wilhelm egy nyilvános botrány után bentlakásos suliba kerül, ahol megismerkedik Simonnal, aki teljesen felforgatja a világát. Royalhoz méltó módon titkolnia kell a szexuális identitását, éppen akkor, amikor fel kellene fedeznie azt. A show pedig tökéletes bemutatja az útkeresését.

Elit (Elite)

Már csak azért is érdemes bekapcsolnod az Elitet, mert az alkotók elképesztően nagy hangsúlyt fektettek a diverzitás megjelenítésére. Az pedig szinte a hab a tortán, hogy közben azért szexi jelenetekkel is telepakolták a showt.

Valeria

A Vágyak/Valósághoz hasonlóan ez a széria is egy olyan nőről szól, aki úgy érzi, ellaposodott a házassága. Valeria éppen megpróbálja kiadni az első regényét, de a férje, Adri, nem támogatja az álmai elérésében, ráadásul a hálószobában sem igazán tudnak már egymásra hangolódni. Ekkor ismeri meg Victort, aki nem csak, hogy elképesztően sármos, de még bátorítja is az írásban…

Younger

Egy negyvenes, elvált anyuka, Liza huszonévesnek tettei magát, hogy megkaphassa álmai állását egy kiadónál. Ja és közben összejön egy 26 éves, szexi tetoválóművésszel. Kell ennél több egy hideg őszi estén?

Bűnös vágy (Dark Desire)

És ha már úgyis olyan sorozatokról beszélünk, amiben a főszereplő nő egy nála (jóval) fiatalabb pasiba szeret bele, akkor felírunk a listádra egy mexikói thrillert, a Bűnös vágyat is. Ugyan a sztori alapvetően egy rejtélyes haláleset köré épül, a középpontjában mégis Alma és Dario viszonya áll. Azt pedig mondanunk sem kell, hogy jóval többet láthatsz a showban néhány ártatlan csóknál…

Már ki is végezted a fenti sorozatokat? Van még pár tippünk:

Még több

Programajánló