5 film, amit ősszel kell látnod a hangulata miatt

Szóval úgy érzed, ideje elkapnod az őszi hangulatot? Mi is lenne a legjobb erre a célra, ha nem néhány szuper film, ami azonnal az évszakot idézi fel benned?!

5 film, amit ősszel kell látnod a hangulata miatt

Ledaráltad már a Harry és Sallytől kezdve a Tőrbe ejtvéig az összes filmet, amiről egyértelműen az ősz jut eszedbe? De még mindig vágynál valamire, ami elé bekuckózhatnál a kanapéra a kedvenc puha pulcsidba burkolózva, kezedben egy otthon készült pumpkin spice lattéval? Ne aggódj, vannak még őszi hangulatú filmek a tarsolyunkban, amiket most szépen meg is osztunk veled.

Bízz a szerelemben

Ugyan egy teljes évet mutat be a film – melynek során a Borgens családot ismerheted meg, és azt, hogyan navigálnak a szerelem, szakítások, elvesztegetett lehetőségek és minden ilyesmi útvesztőjében –, a sztori az amerikaiak legfontosabb őszi ünnepén, a Hálaadáson kezdődik és ér véget. Egy ilyen vacsorán pedig ki ne venné részt szívesen, főleg, ha az asztalnál olyan sztárok is ülnek, mint Lily Collins vagy Logan Lerman?!

A fantasztikus Róka úr

Wes Anderson klasszikusa egy gyerekmese feldolgozása, amiben olyan sztárok adják az animált állatkák hangját, mint George Clooney, Bill Murray, Meryl Streep, vagy Owen Wilson. A játékos, rablásos sztori fog majd meg, de a gyönyörű, őszies színpaletta tart a tévéd előtt.

Good Will Hunting

Matt Damon egy szuperokos srácot alakít, aki az M.I.T-n takarít. Őt fedezi fel egy professzor, aki ráveszi, hogy kimozduljon a komfortzónájából és kihozza önmagából a maximumot. Ahhoz, hogy többé válhasson, mint a suli berkeiben híressé vált alkalmazott, a prof. terápiára küldi, hogy szembenézzen a gondjaival. Mindezt lenyűgöző őszi háttér előtt. A sírás garantált.

Átkozott boszorkák

Itt az október, ideje lassacskán készülni a Halloweenre! Szerintünk erre tökéletes választás a boszorkánytesókról szóló sztori, amiben a Sandra Bullock és a Nicole Kidman által megformált nővérek ennél különbözőbbek már nem is lehetnének. Egy dolog azonban közös bennük: egy átok, amit meg kell törniük ahhoz, hogy igazán élvezni tudják az életüket.

A szerelem útján

Tőrbe ejtve óta Chris Evansszel azonosítod az őszt? Akkor alap, hogy még több Chrisre van szükséged, a bekuckózáshoz pedig épp egy romantikus sztorira. A szerelem útján egyetlen éjszaka története elengedésről, barátságról, lelki társakról és szerelemről. Ja, és nem mellesleg maga Chris rendezte.

Velünk az évszak minden napjára jut egy film:

Még több

Programajánló