Bejött a Squid Game? Mutatunk még néhány izgalmas ázsiai sorozatot

Nem kell leállnod a szuper ázsiai sorozatokkal, összeszedtünk néhányat, hogy még csak véletlenül se unatkozz most, hogy ledaráltad a Netflixen futó Squid Game című sorozatot.

Bejött a Squid Game? Mutatunk még néhány izgalmas ázsiai sorozatot

Squid Game akkorát ment világszerte, hogy Dél-Koreában konkrétan beperelte a Netflixet egy internetszolgáltató cég, amiért a rajongók sosem látott mértékben terhelték le a hálózatot. És nekünk elhiheted: jogos a hype, ennél a sorozatnál jelenleg ugyanis nem láthatsz izgalmasabbat és idegőrlőbbet. Sanszos, hogy jön egy második, az előzőhöz lazábban kapcsolódó évad, de amíg az elkészül, hoztunk neked néhány pazar ázsiai sorozatot, hogy ne unatkozz.

Alice in Borderland/Alice Határországban

Arisu egy igazi léhűtő, ahogy a barátai, Karube és Chota is. Nincs munkájuk, semmi jövőképük, de annál jobban imádják a videójátékokat. Egy napon éppen a Sibuja állomáson bolondoznak, amikor hirtelen mindenki eltűnik Tokió utcáiról. Oké, nem mindenki, néhányan hozzájuk hasonlóan megmaradnak. Kiderül, hogy egy játékot kell teljesíteniük, győzelem esetén vízumot kapnak pár napra, vereség esetén game over – vagyis meghalnak. De vajon ki irányítja a játékot és mi a célja? Hogyan lehet ebben a világban túlélni egyáltalán?

Sweet Home

A Zöld Otthon nevű panelház lakói jól megvannak, míg egy nap arra nem ébrednek, hogy valaki lezárta az összes kijáratot. És milyen jól tette! Odakint ugyanis az emberek szörnyekké változva tombolnak. Hamar kiderül, hogy nem egy vírusról van szó, az embereket a saját belső vágyaik torzítják el. A lakók közül sem mindenkiből a legjobbat hozza ki a bizarr helyzet, de akadnak köztük hősök is. Muszáj küzdeniük, mert a ház legfelső szintjére már beették magukat a rémek.

Love Alarm/Lájkolva

Kim Jojo egy olyan világban tinilány, ahol mindenki egy másodperc alatt értesül arról, ha kedveli valaki – nem, nem a fotóját vagy a posztját, hanem őt magát -, hála egy alkalmazásnak. Ez az app konkrétan értesítést küld, ha valaki beléd szeret! A lány éppen ezekben az időkben esik először szerelembe, amivel ilyen körülmények között nagyon nehezen küzd meg. Pláne, hogy van egy csomó személyes problémája is…

Move to Heaven

Ennek a sorozatnak egy aspergeres srác a főszereplője, aki apja temetésén találkozik először a nagybátyjával. Úgy döntenek, új vállalkozásba fognak, és bűnügyi helyszínek után takarítanak. Közben persze a fura páros nagyon sokféle érzést tapasztal meg az élet, a halál és a család iránt, észreveszik az életet a hátrahagyott dolgokban, és képessé válnak arra, hogy elmeséljék az elhunytak történeteit.

Vigyázz, kész, KUCKÓZZ:

Még több

Programajánló