George Robinson elárulta, milyen érzés volt leforgatni Maeve és Isaac intim jelenetét a Szexoktatásban

Rendhagyó jelenetre került sor a Szexoktatás 3. évadában, amiről most nagyon sokat beszélnek a neten. Te mit szólsz hozzá?

George Robinson elárulta, milyen érzés volt leforgatni Maeve és Isaac intim jelenetét a Szexoktatásban

Szeptember 17-én startolt el a Netflix sikersorozata, a Szexoktatás, szóval mostanra egészen biztosan ledaráltad, és épp apró ízekre elemezed a sztorit. Hadd segítsünk a sorozat egyik legszebb és legfontosabb jelenetében.

Isaac-et George Robinson alakítja, aki egy 6 évvel ezelőtti  baleset következtében került kerekesszékbe. Ő és Maeve (Emma Mackey) igazán közel kerülnek egymáshoz az új évadban, a produkciónak pedig eszébe sem jutott, hogy csak azért, mert a kerekesszékesek szexuális élete meglehetősen alulreprezentált, elmaszatolják az intim jeleneteket a történetben. 

Robinson és Emma amúgy nagyon sok időt töltöttek a felkészüléssel, rengeteget beszélgettek, illetve intimitás koordinátorral is alaposan megtárgyalták, ki mit érez, mit hogyan szeret, mi az, amitől biztonságban érezné magát.

„Nagyon bolodg vagyok, hogy ezt megvalósítottuk. Azért olyan szép ez a jelenet, mert azt mondja el, hogy a szex nem mindig a fizikai dolgokról szól, hanem az intimitásról és arról, hogy megnyílsz valaki másnak. Erről szól valójában a szex” – magyarázta Robinson a BBC-nek, majd folytatta.

„Apák vagyunk, fiúk vagyunk, gazdasági problémákat élünk át, gondjaink vannak a párkapcsolatokkal, mindannyian küzdünk ezzel. És igen, intim, szexuális élőlények vagyunk, pont úgy, mint bárki más!” – tette még hozzá a színész. Emma hasonlóképpen nyilatkozott a jelenetről, ám ő azt is kiemelte, nagyon sokszor újra kellett gondolni a jelenetet, hogy végül a legmegfelelőbb üzenet jusson el a nézőkhöz, de úgy gondolja, ez végül nagyon jól sikerült. 

Szívesen pillantasz be a kulisszák mögé?

Még több

Programajánló