5 film a tévében a szombat esti kuckózáshoz

Ne sajnáld, hogy itt a rossz idő, hiszen este szuper izgalmas mozik várnak rád a tévében!

5 film a tévében a szombat esti kuckózáshoz

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, ezzel együtt pedig eljött a bekuckózás és az otthoni mozizás időszaka is. Mutatjuk, mi azok a filmek, amiket ma este véletlenül sem szabad kihagynod! 

Wonder Woman (20:00,  Film+)

A főszereplő Diana egy távoli rejtett szigeten uralkodik az amazonok felett, mígnem egyik nap egy lezuhant repülőgép pilótája elárulja a hercegnőnek, hogy nagy háború dúl a kinti világban. Diana ekkor a lábadozó pilótával elindul, hogy megállítsa a fenyegetést és hamarosan arra is rájön, milyen különleges képességekkel rendelkezik… Wonder Woman szerepében az imádnivaló Gal Gadot, akinél nem is találhattak volna dögösebb amazont! 

Utazók (21:00,  Sony Movie Channel) 

Ez a Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével készült romantikus sci-fi egy csomó érdekes dilemmát felvet, szóval már csak ezért sem érdemes kihagynod. A szereplők egy űrhajó fedélzetén 120 éven át utaznak az űrben, hogy végül egy távoli bolygón kezdhessenek új életet. Az utasok biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, egészen addig, amíg egy hiba nem csúszik a programba és egy Jim nevű utas hibernációs ágya el nem romlik. A hiba miatt a férfi a tervezettnél 90 évvel korábban ébred fel, és egyes-egyedül kezdi el élni az életét az űrhajón. Néhány hónap után egyre depressziósabbá válik, ezért végül egy nagyon súlyos döntésre szánja el magát… 

A nagy dobás (21:10,  DUNA TV) 

A sztori szerint négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni: a gazdaság globális összeomlását. Reagálva a válság közeledtére támad egy ötletük, ami végül a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket. Egy olyan szinte jutnak, ahol mindent és mindenkit meg kell kérdőjelezniük. Ebben a szuper izgalmas filmben olyan nagyágyúk játszanak, mint Christian Bale, Brad Pitt és Ryan Gosling, a forgatókönyvvel ráadásul egy Oscart is hazavittek, szóval mindenképpen érdemes lesz megnézned! 

Másnaposok 3. (21:45,  HBO) 

Ha szeretted az 1. és 2. részt, akkor nem szabad kihagynod a 3.-at sem! A történet szerint Phil, Stu és Doug boldogan élik életüket, és így, hogy a katasztrófákat vonzó Leslie Chow börtönben ül, az éjszakáik is nyugodtan telnek. Nem így Alan, aki továbbra sem találja élete értelmét. Ám egy megrázkódtatás arra készteti, hogy elfogadja a segítséget, amelyre már rég szüksége lett volna. És ki más tudná támogatni ebben, mint a három haverja? 

A Viszkis (23:00,  SuperTV2) 

A Viszkis rabló történetét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Ő volt az a bűnöző, aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt, a nevét pedig onnan kapta, hogy minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ebben a magyar akciófilmben  a rendező Antal Nimród egy megtörtént sztorit dolgozott fel olyan színészekkel, mint Szalay Bence és Móga Piroska. 

Nem tudsz elszakadni a képernyőtől?

Még több

Programajánló