5 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Már nincs sok hátra ebből a hétvégéből, úgyhogy ideje pihenned egy kicsit! Mutatjuk a legjobb filmeket vasárnap estére!

5 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Fogadjunk, hogy nagyon elfáradtál ezen a héten és már másra sem vágysz csak pihenni egy kicsit! Ha eltaláltuk, helyezkedj el kényelmesen a tévé előtt, mi pedig mutatjuk, hova érdemes kapcsolnod! Ezek lesznek ma este a legjobb filmek:

Ebgondolat (TV2, 22:55)

Enzo egy cuki, öreg kutya, akinek gazdája, Danny Swift egy feltörekvő F1 versenyző. Az Enzo nevet is a Ferrari autógyár alapítója után adta neki… A kutya meg van győződve arról, hogy következő életében emberként születik újjá, ezért úgy dönt, elmeséli az egész életét. Különös világ az embereké, és ami a pályán működik, az sokszor az életben is.

A (sz)ex az oka mindennek (RTL II, 23:20)

Egy random estén Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) egymással veszítik el a szüzességüket, de a dolognak nem lesz folytatása. Évekkel később a lány nem érti, miért mindig a rossz pasikat fogja ki, miközben Jake igazi nőfalóvá válik. Amikor újra találkoznak, nem várt érzéseik támadnak egymás iránt. De vajon lehetnek ők együtt boldogok?

Baywatch (Super TV2, 21:00)

A tapasztalt és elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) kénytelen a szárnyai alá venni egy fiatal és beképzelt úszózsenit (Zac Efron). Nem jönnek ki túl jól, állandóak a balhék, de még ők is összefognak, amikor kiderül, egy gyilkos tartja rettegésben a vízpartot. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkapják és egy élete a rácsok mögé küldjék.

Élet (Film+, 23:00)

Hat űrhajós (köztük Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson) konkrétan az életét kockáztatja, hogy megszerezzen egy marsi mintát, ami talán földönkívüli életet tartalmazhat. A kutatóorvos hamar meg is állapítja, hogy valóban jelen van a mintában egy egysejtű organizmus. A dolgok azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor a lény nőni kezd és kiderül, agresszívabb és sokkal okosabb, mint hitték.

Lucy (Mozi+, 21:00)

Lucy (Scarlett Johansson) nagyon sötét ügyekbe keveredik és csak akkor szabadulhat, ha betartja a játékszabályokat. Drogot kell csempésznie, ráadásul a testébe teszik. A csomag azonban megsérül és az anyag bekerül a véráramába, így az agya egyre nagyobb részét képes uralni. Rövid időn belül olyan képességekre tesz szert, amiről mások csak álmodozhatnak. Igen ám, de ez a szer nem kerülhet rossz kezekbe, abból óriási baj lenne!

Ezek sem hagynak hidegen, ha imádod a filmeket és a sorozatokat:

Még több

Programajánló