12 éve indult a Vámpírnaplók – Nagyon kuszán alakult a főszereplők magánélete

Bár az Alkonyat sikere után rengeteg vámpíros film, sorozat és könyv jelent meg, nem mindegyik tudott annyira befutni, mint a Vámpírnaplók. Ráadásul Nina Dobrev, Paul Wesley és Ian Somerhalder is ennek a szériának köszönheti az ismeretségét…

12 éve indult a Vámpírnaplók – Nagyon kuszán alakult a főszereplők magánélete

Idén 12 éve annak, hogy berobbant a Vámpírnaplók, hogy aztán nyolc szezonon keresztül vitatkozhassunk azon, Elenának a Stefant vagy Damont kellene-e választania. Az L. J. Smith regényei alapján készült sorozatnak hála Nina Dobrev, Paul Wesley és Ian Somerhalder felkerült Hollywood térképére, a Salvatore-srácok pedig különösen sok új rajongót szerezhettek maguknak. És mivel az ősz a nosztalgiázás évszaka, utánajártunk, mi történt a kedvenc szerelmi háromszögünk szereplőivel a 2017-es befejező epizód óta. (Sőt, van egy jó hírünk is neked: a hamarosan Magyarországon is elinduló HBO MAX műsorán A vámpírnaplók és a spin-offjai, a The Originals – A sötétség kora és a Legacies – A sötétség öröksége is elérhető lesz!)

Nina Dobrev, azaz Elena

Nina Dobrev akkor és most

Nina Dobrev akkor és most (Fotó: RTL Klub Sajtóklub, Samir Hussein/Getty Images)

Nina egy időre ugyan otthagyta a Vámpírnaplókat (amiben közrejátszhatott az is, hogy már nem akart az exével, Iannel forgatni), de a karaktere azért végig jelen volt a sztoriban, hiszen Damonék a hatodik évad vége után folyamatosan azért küzdöttek, hogy visszahozzák őt az életbe. Nina az utolsó rész kedvéért azért még beugrott Mystic Fallsba. Közben olyan filmekben kapott szerepet, mint a Kamuzsaruk, az xXx: Újra akcióban, az Egyenesen át, vagy a Kutya egy nyár. Egy sitcomban is kipróbálta magát, de azt sajnos egy évad után elkaszálták. Idén a Netflix karácsonyi filmdömpingjében, a Love Hard című romkomban láthatod majd, a Riverdale-es Charles Melton oldalán. Nina egyébként teljesen érthető módon az Iannal való szakítása után nem igazán beszélt a magánéletéről, de amikor komolyra fordult a kapcsolata Shaun White-tal, akkor megmutatta Instáján a pasiját. A filmezés mellett pedig az italbizniszbe is belevágott az egyik legjobb barátnőjével. Julianne Hough, és  2021 májusában piacra dobták az alacsony kalóriájú Fresh Vine Wine borokat.

 

View this post on Instagram

 

Nina Dobrev (@nina) által megosztott bejegyzés

Ian Somerhalder, azaz Damon

Ian Somerhalder akkor és most

Ian Somerhalder akkor és most (Fotó: RTL Klub Sajtóklub, Michael Bezjian/Getty Images)

Ian maradt a bevált vámpíros receptnél és a Netflixes V-Wars – Vérháború főszereplője lett, amit sajnos egy évad után elkaszáltak. Az utóbbi években viszont eléggé háttérbe szorította a filmes karrierjét, mert minden erejével (és az Ian Somerhalder Alapítvánnyal) bolygó megmentéséért küzd. Ebben a felesége, Nikki Reed az egyik legnagyobb szurkolója és támogatója, akivel 2015-ben mondták ki az igent egymásnak. Két évvel később megérkezett a kislányuk, akit féltve óvnak még soha nem láthattuk a kislány arcáról fotókat. Ha viszont végigpörgeted Ian és Nikki Instáját, az azért egyértelmű, hogy a természet szeretetét neki is továbbadták. Bodhi Soleil, akárcsak szülei, imádja az állatokat. Ian amúgy a Vámpírnaplók óta tiszteletbeli testvére lett Paul Wesleynek, amit semmi sem bizonyíthatna jobban, mint a közös, Brother’s Bond Bourbon (azaz testvéri kötelék) elnevezésű whiskeyjük.

Paul Wesley, azaz Stefan

Paul Wesley akkor és most

Paul Wesley akkor és most (Fotó: RTL Klub Sajtóklub, Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images)

Paul Wesley a vámpíroktól a pszichológiai thillerre átírt mesékig evezett, ugyanis a két évadon át futó Mondj egy mesét sorozat egyik főszereplője lett. De kipróbálta magát a színházban és a direktori székben is – például a Legacies és a Batwomen sorozatok néhány epizódjában. (Már a Vámpírnaplók néhány részét is ő rendezte.) Paul 2013-ban elvált feleségétől Torrey DeVittótól (tudod, ő volt Dr. Meredith Fell a The Vampire Diariesben), aztán évekig a szintén Vámpírnaplókos Phoebe Tonkinnal randizott. De végül mégis mellett kötött ki, akit 2019-ben a legnagyobb titokban feleségül vett. Paul és Ian feleségei egyébként tök jó barátnők, és Paul Ninával is nagyon jóban maradt, gyakran szerveznek páros (kutyás) randikat. Pedig Nina és Paul kezdetben nem kedvelték egymást

 

View this post on Instagram

 

Paul Wesley (@paulwesley) által megosztott bejegyzés

Utánanéztünk más sorozatok sztárjainak is:

Még több

Programajánló