Ezek lesznek a legjobb filmek ma este a tévében

Szombat este ideje lesz egy kicsit megpihenned, biztosan pörgős volt a heted! Dőlj hátra a kanapén, mi pedig mutatjuk, mit érdemes ma este megnézni a tévében!

Ezek lesznek a legjobb filmek ma este a tévében

Ha az X-Faktor és a Dancing With The Stars nem hoz annyira lázba, mutatunk pár jó filmet, amik közül biztosan tudsz választani ma estére! Készíts egy forró teát vagy kakaót, szedd elő a világ legpuhább plédjét és induljon a mozizás! Melyik lesz nálad a befutó?

Kronosz, a robotok lázadása (RTL Klub, 23:50)

Elias van Dorne (John Cusack) a világ egyik legnagyobb robotikai vállalatának feje, aki örömmel mutatja be a világnak legújabb találmányát, a szuperrobot Kronoszt, akit arra tervezett, hogy megmentse a Földet. A szerkezet működésbe lép és azonnal megállapítja, a Föld legnagyobb baja maga az emberiség, ezért kipusztítja őket. 97 évvel később túlélők egy kis csoportja megpróbál eljutni a robotoktól védett Auróra városába. Vajon sikerül nekik?

Vihar előtt (RTL II, 23:20)

Baker Dill (Matthew McConaughey) hajóskapitány egy kicsike szigeten, ahol egy nap felbukkan az exe (Anne Hathaway), aki arra kéri, jó pénzért vigye ki jelenlegi férjét a tengerre és lökje a vízbe. A férj egy igazi bunkó, aki ráadásul veri a nőt. Baker eleinte csak a kékúszójú hallal van elfoglalva, majd úgy dönt, megpróbál segíteni. Ekkor azonban a szálák egyre bonyolultabbá válnak és már semmi sem az, aminek látszik.

Holiday (Super TV2, 21:00)

Iris (Kate Winslet) szerelmes a kollégájába, akivel viszonya is van, ám a pasi dobja és egy céges bulin bejelenteni, feleségül veszi egy másik kolléganőjüket. A munkamániás Amanda (Cameron Diaz) közben rájön, megcsalja a pasija, ezért szakít vele. A két nő ezután ismerkedik össze a neten és kitalálják, otthont cserélnek, hogy meggyógyítsák a lelküket. A pasimentes vakációnak azonban hamar vége szakad…

Wonder Woman 1984 (HBO, 17:30)

Diana Prince (Gal Gadot) visszafogott életet él a ’80-as években, nem szuperhősködik, csak minimálisan használja az erejét. Ebben a korban azonban mindenki úgy hiszi, övé lehet minden. Ez vezérli Maxwell Lordot és Cheetah-t is. Mivel egyre veszélyesebbé válnak, Dianának ott kell hagynia az antropológiát és fel kell készülnie a harcra.

Kong: Koponya-sziget (Film+, 21:00)

Egy vegyes csapat, kutatók, tudósok, katonák és üzletemberek (köztük Brie Larson és Tom Hiddlestone) egy távoli szigetre utazik, hogy felfedezze és jobban megismerje. Az egész egy háborítatlan paradicsomnak tűnik, míg a helyiek segítségével rá nem jönnek, hogy a szigetet egy hatalmas gorilla, Kong tartja rettegésben. Sőt, van nála rosszabb is…

A Netflixen néznél inkább valamit?

Még több

Programajánló