Filmek, amik tökéletes lezárásai lesznek a hétnek

A hét utolsó napján igazi mozimaraton vár rád a tévében!

Filmek, amik tökéletes lezárásai lesznek a hétnek

Ha olyan kedved van, választhatsz egy izgalmas akciófilmet, de ha inkább nevetni, vagy romantikázni szeretnél, akkor sem fogsz unatkozni! Mutatjuk, hova érdemes kapcsolnod ma este a legjobb filmekért.

Logan – Farkas (HBO, 21:00)

A különleges képességű Farkas jó ideje visszavonultan él és esze ágában sincs kibújni rejtekhelyéről, azonban egy fura kislány felbukkanása mindent megváltoztat. Kérdés, hogy az egyre idősebb Logan képes-e megvédeni a szeretteit és saját magát. Ha szereted az X-men filmeket és Hugh Jackmant, akkor ez lesz ma este a te mozid!

A csúf igazság (Sony Movie Channel, 21:00)

Abby egy reggeli tévéműsor producere, Mike pedig az az új műsorvezető, akit a főnöke a megkérdezése nélkül vett fel. Abby nem örül, Mike viszont élvezi a helyzetet, és fel is ajánlja a producernek, hogy segít neki felszedni azt a jóképű doktort, aki a szomszédjában lakik. De vajon működni fognak Mike módszerei? Ebben a romantikus vígjátékban Katherine Heigl és Gerald Butler alakítják a főszereplőket.

Cloverfield Lane 10 (Paramount Network, 21:00)

A történet szerint egy autóbalesetet szenvedett nő egy túlélőbunkerben tér magához. Egy nagydarab férfi üdvözli, aki elmondja neki, hogy azzal, hogy lehozta ide, valójában megmentette az életét, mert a kinti világ elpusztult – és a radiátorhoz is csak azért bilincselte, hogy ne csináljon ostobaságot. A nő nem tudja hihet-e a férfinak, hogy vajon igazat mond-e, és azt sem, hogy mi vár rá odalent… J.J. Abrams izgalmas thrillerét semmiféleképpen nem szabad kihagynod!

John Wick: 2. felvonás (Cool, 23:00)

John Wick, a visszavonult bérgyilkos totális csatatérré változtatta New Yorkot, de ez még csak a kezdet. A sztori szerint Wick egykori társa egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, és ráveszi barátját, hogy ismét támogassa őt. Wick ezután Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. Arra még ő sem számít, hogy egy még brutálisabb háborúban találja magát… A főszerepben a csodálatos Keanus Reeves, de mellette feltűnik még Laurence Fishburne és Ruby Rose is.

A fekete ötven árnyalata (SuperTV2, 23:10)

Szeretted a Szürke ötven árnyalata trilógiát, vagy éppen ki nem állhattad? Bármelyik csoportba is tartozol, ezt a vígjátékot mindenképpen látnod kell! Ez a film ugyanis a Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva alkotói készítettek. A film Mr. Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

Sorozatfüggőknek is van pár ötletünk estére:

Még több

Programajánló