5 kulisszatitok a You 3. évadáról, ha már ledaráltad az egészet

Végre visszatért a kedvenc gyilkos párosod, Love és Joe! Ha a hétévégét te is a You harmadik évadának darálásával töltötted, akkor mindenképpen olvass tovább: hoztunk pár izgi infót.

5 kulisszatitok a You 3. évadáról, ha már ledaráltad az egészet

A hétvégén már egyben le is toltad a You harmadik évadát és most mindent IS szeretnél megtudni róla? Jó helyen jársz: hoztunk néhány érdekes információt a sorozatról, a színészekről és arról, a második évadhoz képest miért ilyen későn kerülhetett csak a nézők elé a Netflixen.

Kösz, Covid

A harmadik évadot eredetileg sokkal hamarabb láthattad volna: idén áprilisban. El is kezdték időben a produkciót tavaly februárban, csak aztán beütött a koronavírus. A pandémia pedig olyan szinten tombolt Amerikában (is), hogy fél évre fel kellett függeszteni a forgatást, amit végül csak tavaly novemberben folytathattak a legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett. De ezután sem ment teljesen simán minden: december 31-én két hétre ismét szüneteltetni kellet a munkát. Ez azonban egy hónapig húzódott, így idén februárban tértek vissza a kamerák elé, hogy végül pontosan akkor fejezzék be, amikor eredetileg debütálnia kellett volna a szezonnak.

In memoriam

A koronavírus sajnos más szempontból is kihatott a You-ra. Emlékszel az első évadból a könyvesbolt vezetőjére, Mr. Mooney-ra? Az őt alakító Mark Blum elkapta a Covidot és sajnos bele is halt a fertőzésbe. A színész 69 éves volt. Halálának híre egész Hollywoodot megrázta, a sorozat stábját pedig különösen rosszul érintette. Ezért a harmadik évad első epizódját neki ajánlották emlékül.

Theo, az új kedvenced

Fogadjunk, hogy a Joe-ékkal szomszédos házba beköltözött Theo neked is instant az új kedvenc karaktereddé vált. És azt is sejtjük, hogy végig kicsit ismerős volt, de valahogy sehogy sem tudtad elhelyezni az arcát. Hát képzeld, Dylan Arnold nem csak úgy valakire hasonlított: ő játszotta a Miután-filmekben Tessa volt pasiját, Noah-t. Nem kicsit lett helyesebb azóta, nem igaz?

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

Csak a matek

Theo érkezésével egy kis számtani probléma is felmerült: a srác ugyanis fülig belezúg Love-ba, a kapcsolatukban pedig elvileg egész nagy korkülönbségnek kellene lennie, főleg, hogy a házas édesanya, Love gyakran kölyökként hivatkozik a szomszédjára. Ebből kiindulva Theo úgy 19 éves lehet, tinédzser egyetemista, Love pedig a harmincas évei elején járhat, Joe-val együtt. Csakhogy képzeld, a színészek valódi életkora ezzel egyáltalán nem stimmel! Love, azaz Victoria Pedretti valójában 26 éves, míg a Theót alakító Dylan 27. A csapat legidősebb tagja pedig a főszereplőnk, Penn Badgley, aki november elsején tölti be a 35-öt. 

Az igazi Madre Linda

A kertváros, ahová Joe és Love költöztek, hogy új fejezetet nyissanak az életükben nagyon cuki, de a valóságban – ki kell ábrándítsunk – sajnos nem létezik. Viszont a terület, ahol a gyilkos páros gyönyörű házikója van létező hely: Cameron Woodsnak hívják és kifejezetten gyakran használják forgatásokra.

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

Minden kedvencedről van háttérinfónk:

  1. 8 észbontó kulisszatitok a Squid Game forgatásáról, amit azonnal el kell olvasnod
  2. A Szexoktatás zaklatós jelenete a forgatókönyvíró saját traumatikus élménye alapján készült
  3. 5 elképesztő részlet, amit biztosan nem vettél észre a Loki utolsó részében

Még több

Programajánló