Megérkezett a Toy Boy 2. évada, szóval ideje képbe kerülnöd a spanyol Magic Mike szereplőivel

Szeptember 26-án új részekkel debütált Spanyolországban a Toy Boy, úgyhogy végre kiderül, hogyan folytatódik a sztriptíztáncosokból álló fiúbanda élete. Ha viszont eddig még nem láttad az első évadot, akkor most adunk pár okot a bepótlására…

Megérkezett a Toy Boy 2. évada, szóval ideje képbe kerülnöd a spanyol Magic Mike szereplőivel

Persze el lehet titkolni vagy le lehet tagadni, de akkor is TÉNY, hogy guilty pleasure-sorozatokra néha mindenkinek szüksége van. A Netflix műsortára pedig szerencsére tele van ilyen szériákkal, ráadásul a legtöbbet akár egy hétvége alatt le lehet darálni. A Cosmo toplistájáról például nem maradhat le a spanyol Magic Mike, azaz Toy Boy, ami 2020 elején került fel a streaming-szolgáltató platformjára.

A show főszereplője egy sztriptíztáncos pasi, Hugo Beltrán (Jesús Mosquera), amivel gyakorlatilag majdnem mindent el is árultunk arról, hogy mi vár rád, ha úgy döntesz, adsz egy esélyt a sorozatnak. A Channing Tatumos változattal ellentétben ugyanis a Toy Boy egyáltalán nem egy szimpla romantikus limonádé, amiben a férfiak időnként ledobják a ruháikat. Az immár két évados spanyol széria műfajilag a thriller besorolást kapta, úgyhogy a vetkőzés mellett akcióra és nyomozásra is számíthatsz. Az első 13 epizód például arról szól, hogy Hugo egy ügyvédnő, Triana Marín (María Pedraza) segítségével megpróbálja bebizonyítani, hogy ártatlanul ítélték el gyilkosság miatt hét évvel korábban. Közben persze visszatér az egykori csapatához és minden részben bemutatnak egy-egy elég ütős műsort…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Toy Boy (@serietoyboy) által megosztott bejegyzés

A Toy Boy második szezonja szeptember 26-án debütált Spanyolországban és remélhetőleg hamarosan a Netflix kínálatába is felkerül. De addig is, amíg ez megtörténik, bőven van időd megnézni az első évadot, hogy alaposabban megismerhesd Hugo bandájának tagjait. Hidd el, 13 rész múlva megköszönöd nekünk, hogy ezt tanácsoltuk. Mi most gyorsan be is mutatjuk neked őket!

Jesus Mosquera, azaz Hugo Beltrán

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jesús Mosquera (@jesusmosquera__) által megosztott bejegyzés


Az alakítását elnézve talán meglep majd, de Jesus Mosquera eredetileg nem színésznek készült. 2018-ig profi futballista volt és csak a Toy Boynak köszönhetően robbant be a szórakoztatóiparba. De a sportolói múltja egészen biztosan nem vált hátrányára a szerepére való felkészülésben.

José de la Torre, azaz Iván

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jose De La Torre (@josedelatorre___) által megosztott bejegyzés

A Hugo legjobb barátját alakító Iván viszont már egészen fiatal kora óta arról álmodozott, hogy színész lesz és a Higher School of Dramatic Art tanulójaként végzett Málagában. A Toy Boy sikere után pedig több spanyol (nálunk még nem ismert) sorozatban szerepet kapott.

Carlo Costanzia, azaz Jairo

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

EL ITALIANO (@carlocostanzia) által megosztott bejegyzés

Carlo a Spanyolországban nagyon híres modell és színésznő, Mar Flores fia, aki ezzel a szériával egyértelműen az anyja nyomdokaiba lépett.

Raudel Raúl Martiato, azaz Germán

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Raudel Raúl (@raudelraul) által megosztott bejegyzés


Joséhoz hasonlóan Raudel Raúl Martiato sem színészként kezdte a pályafutását, hiszen korábban táncoktatóként dolgozott. Lehet, hogy ő tanította be a többieknek a sorozat koreográfiáit is?

Ha pedig még mindig nem vagy biztos abban, hogy bele akarsz-e nézni a sorozatba, akkor zárásképpen eláruljuk, hogy a második évadban a Netflix új szépfiúja, Maxi Iglesias is felbukkan majd…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Toy Boy (@serietoyboy) által megosztott bejegyzés

Még több

Programajánló