5 film a Netflixről, ami tökéletes választás lehet egy randi estére

Mindketten arra szavaztatok a pároddal, hogy nem szeretnétek kimozdulni este, de hiába görgetitek a Netflix kínálatát, nem tudtok dönteni? Akkor leszűkítjük neked a választási lehetőségeket a legjobbakra!

5 film a Netflixről, ami tökéletes választás lehet egy randi estére

Elérkeztünk azokhoz a hónapokhoz, amikor aligha akad csábítóbb program a bekuckózásnál és a filmezésnél – különösen akkor, ha közben nem csak a forró csokidat ölelgetheted, hanem a párodat is. De biztosan veletek is előfordult már, hogy egyszerűen képtelenek voltatok eldönteni, mit kapcsoljatok be. Éppen ezért összeírtunk nektek egy listát a Netflixről randiestére: így biztosan nem történik meg veletek az, hogy már rég elfogyott a nasi, de még mindig nem tudjátok, mit nézzetek meg…

Mindig csak talán (Always Be My Maybe)

A Mindig csak talán hivatalosan romkomként szerepel a streaming-szolgálató oldalán, pedig valójában sokkal több egy sokadik szirupos szerelmes filmnél. A sztori Sasha Tranről (Ali Wong) és Marcus Kimről (Randall Park) szól, akik egymás szomszédságában nőttek fel, ezért sok időt töltöttek együtt és az évek során BFF-ekké válnak. Tinikorukban aztán szintet is lép a kapcsolatuk, de a szex csak összezavarja az addigi viszonyukat és megszakad a barátságuk. De amikor 16 évvel később újra találkoznak, kiderül, hogy talán mégsem ért köztük véget minden. (Ja és még Keanu Reeves is felbukkan a filmben, méghozzá *spoiler alert* önmagát alakítva…)

A szerelem asszisztensei (Set It Up)

Amennyiben egy hamisítatlan romkomot kerestek a randiestére, ami azért pasiszemmel is élvezhető (sőt, vicces!), akkor kapcsoljátok be A szerelem asszisztenseit! A történet amúgy egészen egyszerű: adott két állandóan túlórázó asszisztens, Harper (Zoey Deutch) és Charlie (Glen Powell), akik a szabadnapok reményében kitalálják, hogy összehozzák az elviselhetetlen főnökeiket. A film 105 percnyi habkönnyű szórakozás, ráadásul a Harper felettesét életre keltő Lucy Liu akár Meryl Streep Miranda Priestly-jének az utódja is lehetne…

Alkalmi randevú (Holidate)

Sohasem lehet elég korán bekapcsolni a karácsonyi filmeket, ősszel pedig már amúgy is mindenki a decemberre hangolódik. Az Alkalmi randevú amúgy A szerelem asszisztenseihez hasonlóan egyáltalán nem túl bonyolult sztori: Sloane (Emma Roberts) és Jackson (Luke Bracey) egy bevásárlóközpontban ismerik meg egymást egy tragikusan rosszul sikerült szenteste után. És mivel nem akarnak több kellemetlen és kínos családi ünnepet, megfogadják, hogy a jövőben elkísérik a másikat ezekre az alkalmakra, egyfajta alkalmi partnerként… A happy end természetesen már az első pillanatban garantált, de a poénok azért így is ütősek.

Házassági történet (Marriage Story)

A film ugyan pont egy házasság végét mutatja be, mégsem akartuk lehagyni a listánkról, mert szuper beszélgetésindító lehet. A Scarlett Johansson és Adam Driver főszereplésével készült dráma elképesztően élet szerűén mutatja be, hogyan mehet tönkre egy kapcsolat és azt is, hogy mennyire nehéz (jogi) helyzetbe kerülhetnek a szülők (és persze a gyermekeik) válás esetén. De készülj fel arra, hogy nem bírod majd ki könnyek nélkül.

Kishúgom esküvői (Love Wedding Repeat)

Az esküvős filmekből végtelen a kínálat, mi mégis azt emelnénk ki, amiben Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflin szerepel. A Kishúgom esküvői arra keresi a választ, hogy milyen hatással lehet az életünkre, vagyis egy napunkra egy apró változás: mint például az, ha más mellett foglalunk helyet egy lagzin. A romkom több alternatív univerzumot is elétek tár arról, hogy mennyire másképpen alakulhatnak a dolgok egy menyegzőn az ülésrendtől függően. 

Még több

Programajánló