5 szuper film, ha szombat este lazítanál

Eleget pörögtél a héten, dőlj hátra, markolj a popcornba és válassz egyet a legjobb ma esti filmek közül!

5 szuper film, ha szombat este lazítanál

Nem kötelező szombat este lelépni otthonról, ha úgy érzed, nyugodtan maradj otthon, pihenj, húzd magadra a nagytakarót és mozizz! A válogatással sem kell már sokat bíbelődnöd, mert a legjobb filmeket kilistáztuk neked:

A tökéletes trükk (RTL Klub, 00:00)

A múlt században a bűvészek óriási sztároknak számítottak, Londonban pedig két komoly híresség is akadt: a kifinomult közönségkedvenc, Robert Angier (Hugh Jackman) és a bárdolatlan, de zseniális Alfred Borden (Christian Bale). Eleinte nagy tisztelő egymásnak, azonban egy közös trükkjük rosszul sül el, így egy életre ellenségek lesznek. Innentől kezdve bármit megtennének azért, hogy legyőzzék a másikat.

Az Emoji-film (VIASAT3, 19:15)

Adott egy „hibás” emoji srác, aki nem tud mindig csak ugyanolyan fejet vágni. Az emojik királynője, Smiley ezt eléggé nehezményezi, ezért úgy dönt, Gene-t el kell pusztítani. Ő azonban nem adja fel, menekülőre fogja és pár jó barát segítségével igyekszik bebizonyítani a telefon összes lakójának, hogy nem baj, ha van egyéniséged.

Bridget Jones babát vár (Super TV2, 18:30)

Marc Darcy és Bridget sajnos szakítanak, nem alakul úgy a kapcsolatuk, ahogy a nő szerette volna. Bridget 40-es szingliként úgy dönt, inkább a karrierjének él. Ekkor azonban megjelenik a sármos, amerikai Jack, aki teljesen leveszi a lábáról. Ezzel azonban csak az a baj, hogy kiderül, Bridget terhes! Azt azonban csak 50 százalékos bizonyossággal tudja megmondani, ki a gyerek apja.

Csillagok között (HBO, 22:00)

A Föld el fog pusztulni végleg a közeli jövőben, már alig van mit enni, a levegő szennyezett. Tudósok és űrhajósok egy csoportja ezért azon dolgozik, hogy űrhajóval elinduljon a világűrbe megoldást találni az emberiség számára. Köztük van egy apa (Matthew McCounaghey), aki kénytelen elhagyni zseniális lányát (Jesica Chastain). A látszólagos távolság ellenére azonban mégis közel vannak egymáshoz és együtt hatalmas dolgokat visznek véghez.

Project X – A buli elszabadul (Film+, 23:00)

Thomas (Thomas Mann), Costa (Oliver Cooper) és J.B. (Jonathan Daniel Brown) három végzős gimis, akik a fejükbe veszik, hogy megszervezik a világ legkeményebb szülinapi buliját. Ők azonban lúzereknek számítanak, ezért egy ideig úgy tűnik, semmi esélyük a sikerre. Valami csoda folytán azonban az egész környék eljön, aminek következtében kisebb-nagyobb katasztrófa kezd kialakulni.

Még mindig nem elég a mozi témából?

Még több

Programajánló