Berendelték a Vágyak/Valóság második évadját: ideje jobban megismerned a főszereplőjét, Sarah Shahit

Kizártnak tartjuk, hogy ne néztél volna bele legalább egy rész erejéig a Netflixes Sex/Life sorozatba, hiszen a számok is bizonyítják: világszerte már több tízmillió háztartásban bekapcsolták már azt. A Billie-t alakító Sarah Shahi pedig nem véletlenül volt olyan ismerős neked…

Berendelték a Vágyak/Valóság második évadját: ideje jobban megismerned a főszereplőjét, Sarah Shahit

Június 25-én került fel a Netflix műsorára a Sex/Life, vagyis Vágyak/Valóság, és alig egy hónap alatt be is írta magát a streaming-szolgáltató történetébe. Az erotikus jelenetekkel túlfűtött szériát a premierjét követő 28 napban összesen 67 millió háztartásban kapcsolták be világszerte. (Téged is beleszámolhatunk, ugye?) Ezzel az eredménnyel felkerült minden idők legnézettebb sorozatainak listájára. Jelenleg az 5. helyet foglalja el a sorban a Nyerd meg az életed (Squid Game), A Bridgerton család, a Lupin első évada és a Vaják (The Witcher) első szezonja után. A folytatás tehát egyáltalán nem volt kérdéses, de a Netflix egészen szeptemberig várt, mire bejelentette, berendelik a Vágyak/Valóság második évadját.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sex/Life (@sexlife) által megosztott bejegyzés

És ha már újra találkozhatunk a férje és a volt pasija között őrlődő Billie-vel, akkor nem árt egy kicsit jobban megismerned azt, aki alakítja őt. A most 41 éves Sarah Shahinak ugyanis egyáltalán nem most kezdődött a karrierje! Sőt, meg fogsz lepődni, milyen sorozatokban láthattad már, anélkül, hogy tudtad volna.

Sarah Shahi és Adam Demos

Sarah Shahi és Adam Demos (Fotó: Amanda Matlovich/Netflix)

Szépség királynőből színésznő

A színésznő 1980. január 10-én született Texasban, egy iráni származású apa és egy iráni-spanyol anya harmadik gyermekeként. (A bátyját Cyrusnak, a nővérét Samanthának hívják.) Külön érdekesség, hogy a szülei eredetileg az Aahoo Jahansouzshahi nevet adták neki, de ő megváltoztatta azt, mert sokszor bántották miatta. Már nyolcéves korától kezdve szépségversenyekre járt és 1997-ben, azaz 17 évesen meg is nyert egyet. A középiskolában a röplabda- és a kosárlabdacsapat kapitánya volt, egyetemen pedig angolra és színházra szakosodott. És közben még a Dallas Cowboys Cheerleaders naptárjának címlapjára is felkerült.

Amíg a Dr. T és a nők filmen dolgozott mellékszereplőként Texasban, a rendező Robert Altman meggyőzte őt, hogy költözzön Hollywoodba, hogy befuthasson színésznőként. Amint Sarah megérkezett Los Angelesbe, be is indult a karrierje. Olyan sorozatokban bukkant fel, mint az Alias, a Dawson és a haverok, az Odaát, a Reba, vagy a Vészhelyzet. 2003-ban megkapta az első igazi filmes szerepét is, a Sulihuligánokban. Az áttörést viszont az L (The L Word) széria, pontosabban Carmen hozta meg neki 2005-ben, majd az Életfogytig zsaruval meg is erősítette a pozícióját a szórakoztatóiparban. A 2011-ben debütáló Békét, bíró szériában pedig már főszerepet kapott.

A szupersztárságtól a szuperhősségig 

Ma persze leginkább a Sex/Life miatt cikkeznek róla, de az sem mellékes, hogy 2022-ben még a szuperhős-univerzumban is betörhet majd. Sarah ugyanis csatlakozott a DC-féle Black Adam csapatához, Dwayne Johnson, Noah Centineo és Pierce Brosnan mellé.
Sarah magánélete egyébként elég filmszerűen alakult: 2004-ben, a Reba forgatásán ismerte meg Steve Howeyt, akivel három évvel később el is jegyezték egymást.

Sarah Shahi és Steve Howey

Sarah Shahi és Steve Howey (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images)

Forgatások/Valóság

A színészpár 2009. február 7-én mondta ki az igent Las Vegasban, és néhány hónap múlva megszületett kisfiuk, William Wolf. Sarah-ék családja 2015-ben egy ikerpárral, Violettel és Knox-szal bővült. Külön érdekesség, hogy a sztár mindhárom gyermekét otthon hozta a világra. 2020 májusában azonban a házasságuk zátonyra futott, éppen azelőtt, hogy Sarah elkezdte volna forgatni a Vágyak/Valóságot. A többi történelem, hiszen azt már mindenki jól tudja, hogy szinte az első pillanattól fogva repkedtek a szikrák Sarah és sorozatbeli szerelme, Adam Demos között. A kapcsolatukat 2020 decemberében tették hivatalossá, 2021 januárjában pedig kimondták Sarah és Steve válását is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sarah Shahi🧿 (@sarahshahi) által megosztott bejegyzés

Még többet szeretnél tudni a Vágyak/Valóság sorozatról? 

Még több

Programajánló