5 film, amivel tökéletesen zárhatod a hetet

Végre eljött a vasárnap este, szóval nincs más dolgod, mint bekuckózni a tévé elé, mi pedig mutatjuk a legjobb filmeket!

5 film, amivel tökéletesen zárhatod a hetet

Az ünnepi hétvégének köszönhetően ez a vasárnap más, mint a többi, hiszen ma este még nem “kell” befeszülnöd a másnapi suli vagy meló miatt, elengedheted magad teljesen. Ehhez persze komoly segítséget nyújthat egy szuper film, valamint egy hatalmas tál nasi és némi forró csoki. Felkészültél? Akkor induljon a mozi est!

Trópusi vihar (Super TV2, 21:00)

Ha még nem láttad ezt a 2008-as vígjátékot, most azonnal pótold be, mert a sírva röhögés garantált! Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak, akik egy méregdrága háborús filmet forgatnak eredeti környezetben, a magas költségvetés miatt azonban a stúdió kihátrál a produkció mögül. A bolond rendező mégis úgy dönt, folytatja a munkát, így stábját egy veszélyes dzsungelbe tereli.

A fészek (HBO, 21:00)

Allison (Carrie Coon) kénytelen férjével (Jude Law) és két gyerekükkel együtt vidékre költözni, mert a pasi ott kap olyan állást, amivel elvileg nagy pénzt lehet szakítani. Kivesznek egy hatalmas, ám komor birtokot, de nem alakulnak jól a dolgok. A költségek magasak, a nyereség kevés, kettejük között pedig egyre több a hazugság. Vajon menthető ez a házasság?

Haláli boldogság (Cinemax, 21:45)

Bár már 14 éve házasok, Tom (Joel McHale) és Janet (Kerry Bishé) még mindig lángoló szerelemmel szereti egymást. A barátaik azonban neheztelnek rájuk amiatt, hogy ezt ennyire kimutatják. Amikor erre rájönnek, bizonytalanná válnak, vajon tényleg jó barátok-e. Amikor pedig megjelenik egy titokzatos idegen, komoly válságba taszítja őket. Mit kezdjenek egy holttesttel és ki fog választ adni a kérdéseikre?

A végső állomás (Film+, 23:00)

Nick és Lori autóversenyre mennek a barátaikkal, mindannyian fiatalok, eddig felhőtlen életet éltek. A lelátón ülve azonban a fiúnak szörnyű látomása lesz, amelyben végignézi, ahogyan egy rémes balesetben mindannyian meghalnak. Ettől annyira bepánikol, hogy felugrik a lelátóról és kitereli minden barátját. Sokkoló módon nem sokkal ezután a baleset tényleg bekövetkezik, ők azonban Nick-nek köszönhetően túlélik. A Halál viszont nem szereti, ha kijátsszák, vadászni kezd rájuk.

A doboz (FilmMania, 18:55)

Arthur (James Mardsen) a NASA egyik mérnöke, felsége Norma (Cameron Diaz) pedig irodalomtanár. Középosztálybeliek, átlagos család a hetvenes években. Váratlanul azonban mindkettőjüknek anyagi gondjaik akadnak. Ennek másnapján egy rejtélyes dobozt találnak a küszöbön a ház előtt, majd jön egy kézbesítő, aki elmagyarázza, ezzel megváltoztathatják az életüket. Ha megnyomják a rajta lévő gombot, kapnak 1 millió dollárt, ám egy számukra ismeretlen ember meghal.

Ha még ezután is a filmek világában kalandoznál:

Még több

Programajánló