5 zseniális film, amiért megéri bekuckóznod ma este a tévé elé

Használd pihenésre a hétfő estét, kuckózz be és mozizz! Mutatjuk, milyen filmek közül válogathatsz!

5 zseniális film, amiért megéri bekuckóznod ma este a tévé elé

Mozgalmas volt a hétvégéd és pihennél végre egy kicsit? Akkor vegyél vissza a tempóból, bújj mackónaciba, jöhet a hajfestős-alvóspóló és a chipsz-csoki kombó! Ezután már semmi mást nem kell tenned, csak választani egyet az alábbi szuper filmek közül!

Anyák napja (RTL Klub, 22:15)

Elképzelhető, hogy van valami közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a férjébe halálosan szerelmes Jesse-ben (Kate Hudson) és az ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts)? Bizony, van: mindhárman anyukák, akik minden egyes nap teljesen különböző kihívásokkal néznek szembe, az idei anyák napján azonban örökre tudatosul bennük, mit jelent anyának lenni.

Szex és New York (RTL II, 18:00)

Carrie (Sarah Jessica Parker) bolodgabb nem is lehetne, hiszen együtt vannak Biggel, akivel már az esküvőt tervezgetik. A nagy napon azonban a férfi nem jön el, kedvenc hősnőd egyedül marad az oltár előtt a 200 vendége szeme láttára. Hogy ne omoljon össze, barátnői fogják és elviszik egy igazi csajos mexikói vakációra, ahol jól felpezsdítik az életet jelenlétükkel.

Anyabuli (VIASAT3, 23:25)

Az anyukák élete egyáltalán nem játék és mese, kőkemény munka, amiben iszonyatosan el lehet fáradni. Allyson éppen ezért úgy dönt, szervez egy estét a barátnőivel közösen, amikor a gyerekek nélkül, némi bor társaságában kibeszélik a gondjaikat. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy a férjek bevállalják az egész estés gyerekvigyázást. Vajon menni fog nekik?

Egy makulátlan elme örök ragyogása (Cinemax2, 20:30)

Joel (Jim Carrey) sokkot kap, amikor rájön, barátnője, Clementine (Kate Winslet) igénybe vett egy különleges szolgáltatást, aminek segítségével kitöröltette az emlékezetéből a pasihoz fűződő összes emlékét. Joel bánatában szintén felkeresi a világhírű orvost, aki mindent megtesz, hogy kitörölje a lányt az agyából. Akárhogy próbálkozik azonban, Joel újra szerelmes lesz Clementine-ba.

Aquaman (Film+, 20:00)

Arthur (Jason Momoa) édesapja a világítótöröny őre, édesanyja pedig Atlantisz hercegnője, aki egy kényszerházasság elől menekült a földiek közé. Amikor a fiú még kicsi, anyját visszarángatják a tengerbe. Évekkel később kiderül, Arthurnak van egy féltestvére, aki helyette akarja elfoglalni a trónt, ráadásul mindent megtesz annak érdekében, hogy elpusztítsa a felszínen élőket. 

Nem tudsz elszakadni a filmektől?

 

Még több

Programajánló