Alig várod az Emily Párizsban 2. évadát? Lily Collins elmondta, mire számíthatsz

December közepén befut az Emily Párizsban 2. évada, ha azonban nem tudsz addig várni, akkor olvass tovább: Lily Collins elárult néhány részletet arról, mi vár rád a folytatásban.

Alig várod az Emily Párizsban 2. évadát? Lily Collins elmondta, mire számíthatsz

A Netflix karácsonyi ajándéka az Emily Párizsban második évada lesz: december 22-én debütál a következő tíz rész. Bár veled együtt mi is odáig vagyunk a bohókás sorozatért, azért az első évad elég sok kritikát kapott, amik elsősorban arról szóltak, hogy túl sztereotip módon ábrázolta a széria a franciákat (és az amerikaiakat is).

Lily Collins, aki nemcsak a címszereplőt játssza, de a sorozat egyik producere is, meghallgatta az aggodalmakat és most a brit Elle-nek adott interjújában megígérte, hogy a második évad sokkal inkluzívabb lesz: „Emily-ként és producerként is úgy gondolom, az emberek első évaddal kapcsolatos gondolatait, problémáit, kérdéseit és érzéseit hallva, hogy vannak dolgok, amikről beszélnünk kell, mert ez a helyes, morálisan jó és egyszerűen meg kell tennünk.”

„Nagyon fontos volt ez számomra és a többi producer egyetértett velem. Ezért nagyban fókuszáltunk arra, hogy a kamera előtt és mögött is inkluzívabbak és diverzebbek legyünk” – tette hozzá Lily. És ez hogyan fog megvalósulni a sorozatban?

„Új szereplők érkeznek az új évadba, illetve már meglévő karaktereknek is más-más történetszálát ismerhetjük meg.”

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Programajánló