A Netflix menő újítással kényezteti a legnagyobb rajongókat

Szuper filmek és sorozatok után végre egy kis játék is vár rád a Netflix előfizetéseden belül. Máris mutatjuk, hogyan és mikortól érheted el őket!

A Netflix menő újítással kényezteti a legnagyobb rajongókat

Bírtuk a Netflix titkos kódjait, amivel olyan tartalmakat is elérhettél, amilyeneket alapjáraton soha nem dobott volna fel az algoritmus, és a Nézzünk valamit funkció is kifejezetten hasznos, ha a döntés nem az erősséged – vagy egyszerűen túl fáradt vagy hozzá. A streaming platform legújabb dobása pedig a semmiből jött, viszont tökéletes élőkarácsonyi ajándék: képzeld, a Netflix előfizetők mától 5 mobilos játékkal is játszhatnak. Ezek a Stranger Things: 1984, A Stranger Things 3: A játék, a Shooting Hoops, a Card Blast és a Teeter Up. FYI: Kedves Stranger Things-rajongók, külön öröm, hogy a kedvenc sorozatotok inspirálta játékok magyar nyelven is elérhetőek. A projekt a kezdeti fázisban tart, szóval folyamatosan bővül majd a választék az egészen egyszerű, néhány perces, kezdőknek szánt játékoktól az összetettebb, komolyabb, rutinosabb felhasználóknak fejlesztett élményekig. 

Vigyázz, kész, start

Elsőként a Google Play áruházból várnak elérhetővé az első Netflix-játékok, így ha előfizető vagy Android-eszközökkel, elsőként telepítheted őket. Holnap, vagyis november 3-án pedig a Netflix appban is megjelenik a Netflix Játékok opció. (Külön nem kell érte fizetni, mivel a már meglévő Netflix előfizetésed része.) Androidosként egy dedikált játéksort fogsz látni, innen kell majd kiválasztanod és letöltened azt a játékot, amit szeretnél kipróbálni. De Androidos tableten is megteheted ugyanezt, itt a 6. pozícióban rögzítve találod majd a játékokat. Ha kész vagy és letöltötted a Google Play áruházból, a kiválasztott játék nem csak a Android-eszközödön, de a Netflix appban is megjelenik majd. Ezután nincs más dolgod, csak hitelesíteni a tagságodat (ezt csak egyszer fogja kérni), és már indulhat is a játék.

Do you speak Netflix?

Az első 5 játékból tehát 2 már magyarul is elérhető, és alapvetően a Netflix profilod alapján (itt tudod beállítani a kívánt nyelvet) kapod azt a nyelvű verziót, amin a legkomfortosabb játszani. Ha pedig a profilodban megadott nyelven még nem elérhető az adott játék, akkor automatikusan angolul jelenik majd meg. 

Jó, ha tudod:

Nem gyerekjáték
A gyerekprofilokon keresztül nem érhetőek el ezek a játékok, kizárólag felnőttek játszhatnak velük.
Játék - limitált határokkal
Néhány játékhoz szükséged lesz internetkapcsolatra, míg másokkal offline is játszhatsz.
Üzeneted érkezett
Ha eléred az eszközhatárt, értesítést kapsz, és kijelentkezhetsz azokból az eszközökből, amiket nem használsz, vagy deaktiválhatod őket a Netflix.com-on, hogy helyet szabadíts fel. 

Ha jól jön néhány tipp, amivel feldobhatod az énidődet:

Még több

Programajánló