Kijött A nagy pénzrablás fináléjának előzetese – kezdhetsz izgulni a Professzorért

Mi lesz a csapattal Tokió önfeláldozása után? Mihez kezd a Professzor? És ki jut ki élve a bankból? A nagy pénzrablás új előzetese elkezdi eloszlatni az ezeket a kérdéseseket övező ködöt.

Kijött A nagy pénzrablás fináléjának előzetese – kezdhetsz izgulni a Professzorért

Money Heist, azaz A nagy pénzrablás az év egyik legjobban várt sorozata: december 3-án ugyanis végre kiderül, hogyan zárul le a legnagyobb bankrablás sztorija és vele együtt a Professzor és csapatának sorsa. Ha van valami, amit az utóbbi négy és fél évad során megtanultunk, akkor az az, hogy a spanyoloknál konkrétan senki sincs biztonságban. Legutóbb azt a kulcsszereplőt végezték ki, akiről megingathatatlanul mindenki azt hitte, hogy túléli a sztorit, hiszen ő az egész mesélője. Tokió azonban meghalt, így a tét minden eddiginél nagyobb lesz.

Az ötödik évad második felének előzetese sajnos pontosan ezt támasztja alá: a trailer alapján mindenki veszélyben van, még az is, aki korábban a lehető legtávolabb tartotta magát a banktól. Igen, úgy néz ki, hogy a Professzornak is önfeláldozni támadt kedve, a videó ugyanis azzal indul, hogy mindenki kedvenc lángelméje besétál a bank ajtaján. Így most már különösen elkezdhetsz aggódni érte is – az utolsó képkockák pedig arra utalnak, hogy mindenki másért is, ugyanis Tokió halála után a morál és a küzdőszellem mintha minden eddiginél lejjebb esett volna… Ez pedig extra sebezhetővé teszi az amúgy sem profi gyilkosokból álló csapatot a képzett és szuperveszélyes katonákkal szemben. 

Az előzetes a legrosszabbra készít fel, szóval azt tanácsoljuk, hogy mielőtt rányomsz a lejátszás gombra, készíts magad mellé egy százas csomag zsepit:

Amíg várakozol a fináléra, olvass el mindent IS a Money Heistről:

Még több

Programajánló