4 hidegrázós sorozat, amivel kibírod a You negyedik évadáig

Egy nap alatt kivégezted a Netflixes Te (You) sorozat harmadik szezonját? Ne aggódj, mert van pár tippünk arra, hogy mit kapcsolj be helyette! Az őszi estéken úgysem csak a hideg időjárás miatt szeretünk borzongani…

4 hidegrázós sorozat, amivel kibírod a You negyedik évadáig

Október 15-én került fel a Netflixre a Te, azaz a You harmadik évadja, szóval, ha vérbeli rajongó vagy, akkor már biztosan le is daráltad mind a 10 epizódot. A negyedik szezonig viszont még borzaaaaasztóan sokat kell várni, szóval nem árt, ha addig is lefoglalod magad néhányan hasonló szériával. Mutatunk is neked ezek közül négyet! Megígérjük, hogy elfeledtetik veled egy időre Penn Badgley Joe-ját.

Megszállottak viadala (Killing Eve)

A sorozat egy brit újságíró, illetve szerző, Luke Jennings regényei alapján készült és az első pillanattól (azaz epizódtól) fogva lenyűgözte a kritikusokat. A jelenleg három évados thrillerszéria egy pszichopata bérgyilkos, Villanelle (Jodie Comer) és az MI5 hírszerző ügynökségnél dolgozó Eve (Sandra Oh) macska-egér küzdelméről szól, a rögeszmés kapcsolatuk pedig eléggé emlékeztet a You Joe-ja megszállott rajongására például Beck (Elizabeth Lail) iránt… (A negyedik és egyben utolsó szezon pedig jövőre várható.)

Mocskos John (Dirty John)

Az Eric Bana által életre keltett John Meehan szinte Joe ikertestvére is lehetne: elbűvölő, jóképű és figyelmes. Ja igen, és sötét titkokat rejteget és veszélybe sodorja a belsőépítészettel foglalkozó Debra Newellt (Connie Britton) is. A  show forgatókönyvét egyébként maga az élet írta, hiszen igaz történeten alapul. A nő 2014-ben ismerte meg Johnt, akiről később kiderült, hogy kórosan hazudozó, manipulatív és bántalmazó, illetve bűnözői múltja van.

Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars)

Ha eddig kimaradt volna az életedből a Sara Shepard regényeit feldolgozó Hazug csajok társasága, akkor ideje pótolnod! Szerencsére hét évadig húzták a sztorit, úgyhogy bőven lesz mivel lefoglalnod magad a You negyedik évadáig. A Hazug csajok társasága legalább annyira fordulatos és feszültséggel teli, mint Penn Badgley Netflixes sorija, ráadásul az egyik főszereplője éppen az a Shay Mitchell, aki a Te első szezonjában is feltűnt. A Pretty Little Liars története amúgy Rosewoodban játszódik, ahol egy Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) nevű tinilány a létező legrejtélyesebb körülmények között eltűnik, a legjobb barátait pedig egy titokzatos személy, „A” kezdi el zaklatni…

Hajsza (The Fall)

A legjobbat, azaz a leghasonlóbb szériát utoljára hagytuk! Joe Goldberg ugyanis a Hajsza Paul Spectorjának (Jamie Dornan) 2.0-ás kiadása is lehetne. A thrillersorozat Belfastba repít, ide rendelték ki Stella Gibson (Gillian Anderson) felügyelőnőt, hogy megoldjon egy lezáratlan sorozatgyilkossági ügyet. A bűnös azonban nem is tűnhetne ártatlanabbnak: szerető férj és családapa. Az tuti, hogy új oldaláról ismerheted meg A szürke ötven árnyalata-filmek sztárját!

Van még pár sorozat, ami ajánlunk neked:

Még több

Programajánló