Kiderült, melyik csókjelenet van a legnagyobb hatással a nézőkre

Neked melyik a kedvenc karácsonyi filmed? Na és melyik a befutó, ha a romantikus szálak is befigyelnek? Egy új kísérletből végre kiderült, melyek azok a karácsonyi romantikus mozik, amiken az egekig szökött a nézők pulzusa.

Kiderült, melyik csókjelenet van a legnagyobb hatással a nézőkre

Nem, ez nem vicc, tényleg megmérték 100 ember pulzusát, miközben romantikus karácsonyi mozik csókjeleneteit vetítették le előttük. És hogy legyen viszonyítási alap, természetesen nyugalmi állapotban is elvégezték a vizsgálatot. Igazi Nagy és Megunhatatlan örök klasszikusok ütköztek viszonylag friss trónbitorlókkal, és ha minket kérdezel, egész meglepően alakult a végeredmény.

Holiday

A legnagyobb pulzusszámnövekedést a Holiday című film közben produkálták a kísérlet résztvevői, amit nyugodtan betudhatunk Jude Lawnak, akit biodíszletként is szívesen nézegetnénk életünk végéig. A csókjelenet levetítésekor 83/perc volt a nézők pulzusszáma (FYI: 70/perc az átlagérték), és itt ugrott meg leginkább a nézők pulzusa, ami 9,21 százalékos növekedést jelentett.

Igazából szerelem

Megvan az a rész, amikor Karl (Rodrigo Santoro) és Sarah (Laura Linney) egymásnak esnek a nő lakásán? Nem csak te találod elképesztően szexinek, de a kísérletben részetető nők, férfiak, szinglik és kapcsolatban lévők nagy százaléka is, ami elég, hogy az ezüstéremig repítse a filmet.

Last Christmas

Láttunk már jobb filmet is Emilia Clarktól, és persze karácsonyi mozi mezőnyben is vannak meredeken erősebb produkciók. Kate és Tom csókjelenete mégis megmozdított valamit a nézőkben – a pulzusuk például 1,3 százalékkal ugrott meg.

Szerelem a végzetem

A Last Christmasszel közösen osztozik a dobogó 3. helyén Kate Beckinsale mozija, és egyben emlékezetes csókjelenete, ami 1,32 százalékos pulzusemelkedést sajtolt ki a nézőkből, és egyébként 77 százalékos volt a közönség átlagos pulzusszáma, miközben a jeleneten olvadozott.

Hát ez nem jött össze

És akkor jöjjön néhány cím, ami olyannyira nem mozgatott meg semmit a nézőkben, hogy még a pulzusuk is lassult a csókjeleneteket nézésekor: szegény 2015-ös Merry Kissmas volt a legkevésbé népszerű a listán, itt 2,63 százalékkal csökkent a pulzusszám. A Love Simon szintén terápiásnak bizonyult, ugyanis 1,32 százalékot csökkent a mozizók pulzusa, míg A karácsonyi lovag csókjelenete semmilyen változást nem volt képes kisajtolni pulzus-fronton.

És akiket legszívesebben látnánk viszont egy karácsonyi film csókjelenetében:

Hamish Linklater és Lily Rabe
Az egyik legkiegyensúlyozottabb pár Hollywoodban - tele meglepetésekkel. Láttad már őket a Tell me your secrets című thrillerben, amint egymásra vadásznak? És megvan az a kép, amint kisbabájukkal együtt tüntetnek az utcákon a nők jogaiért? Receptre írnám fel őket - és nem csak karácsonykor. - Somogyi-Tóth Beáta, vezetőszerkesztő
Ryan Gosling és Rachel McAdams
Ez az a páros, akik között a vásznon és azon kívül is olyan szintű volt a szikra, hogy bárhova mentek, lángra kapott a környezetük. Szóval, ha valaha is újra együtt dolgoznának (ráadásul szerelmespárként a karácsony különösen romantikus hátterében), akkor kollektíven mindenki elvesztené az eszét. - Rakita Vivien, szerkesztő
Lili Reinhart és Chris Evans
Chris sármjával nem lehet betelni, Lili pedig annyira szép lány! Olyanok lennének, mint a 90-es évek álompárjai, és imádom a nosztalgiát! - Debreceni Andi, szerkesztő

 

Forrás: angelicdiamonds.com

És ha már a csóknál tartunk:

Még több

Programajánló