Ma este is szuper filmek közül választhatsz a tévében

Thriller, romantika és nevetés ezerrel – rengeteg jó film vár rád ma este a tévében, neked már csak választanod kell a felhozatalból.

Ma este is szuper filmek közül választhatsz a tévében

Nem lehet panaszod a ma esti filmkínálat láttán, hiszen többféle műfajból is bátran válogathatsz. De hogy könnyebb legyen kitalálnod a programot, mutatjuk is, mik azok a mozik, amiket nem érdemes kihagyni.

Büszkeség és balítélet (HBO, 20:00)

Jane Austen közkedvelt regényének ebben az adaptációjában Keira Knightley játssza Elizabeth Bennetet, Matthew MacFadyen pedig az imádott Mr. Darcyt. A sztorit valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk: Elizabeth a szüleivel és nővéreivel él az angol vidéken, és mivel ő a legidősebb a testvérei sorában, egyre nagyobb rajta  a nyomás, hogy végre férjet találjon. Egy nap aztán a szókimondó Lizzyt bemutatják a jóképű, gazdag és büszke arisztokratának, Mr. Darcynak…

Spotlight – Egy nyomozás részletei (AXN, 21:00)

Ez az izgalmas thriller egy igaz történetet mesél el, ami során egy bostoni újság oknyomozó munkatársait arra utasítja az új főszerkesztő, hogy járjanak utána egy régóta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. Amit a nyomozás során találni fognak, az megrázza és megváltoztatja az egész világot. Olyan nagyágyúk játszanak ebben a filmben, mint Rachel McAdams, Liev Schreiber, Mark Ruffalo vagy éppen Michael Keaton.

Bohém rapszódia (Prime, 21:00)

A film a legendás Queen rockegyüttes felemelkedését követi végig, Freddy Mercury szólókarrierjének indulásáig, és azt az időszakot is bemutatja, amikor az énekesnél diagnosztizálták az AIDS betegséget. Nem feltétlenül egy vidám film, de mindenképpen óriási élményt nyújt, már csak azért is, mert Remi Malek hatalmasat alakít benne! Nem véletlen, hogy ezért a szerepéért Oscar-díjat is kapott!

Deadpool 2 (Mozi+, 21:00)

Ryan Reynolds fura szuperhősének, Deadpool kalandjainak a második epizódjában a főhősünk beutazza a világot, és közben felfedezi a család és a barátság fontosságát, miközben egy percre sem hajlandó befogni a száját. Külön érdemes kiemelni, hogy ebben a részben egy nagyon vicces jelenet erejéig még Brad Pitt is feltűnik.

Másnaposok 2. (HBO2, 19:30)

Az őrületes első rész után ezúttal Thaiföldre látogatunk el, ahol a házasodni készülő Stu, és három jó barátja, na meg a menyasszonya 16 éves öccse, bulizni indul a legénybúcsú estéjén. Ahogy az várható lesz, az éjszakájuk ismét fordulatosra sikerül… Másnap reggel Bangkokban találják magukat az eltűnt tini levágott ujjával. Ha tetszett az első rész, ezt a másodikat is imádni fogod!

Ha még több tippre vágysz:

Még több

Programajánló