Lazulj a legszuperebb vasárnap esti filmek mellett!

Zárd a hét utolsó napját egy bekuckózós esti tévézéssel: mutatjuk hozzá a legszuperebb filmeket.

Lazulj a legszuperebb vasárnap esti filmek mellett!

Ha a hét utolsó napján ki szeretnéd kicsit zárni a valóságot, érdemes lesz lehuppanod a tévé elé. Olyan remek filmek várnak rád ma este, melyek garantáltan elfeledtetik mindent problémádat.

Nagyfater elszabadul (Mozi+, 21:00)

Jason Kelly éppen az esküvőjére készült, amikor a szabadszájú nagyapja, Dick csőbe húzza és ráveszi, hogy utazzon el vele Daytonába egy őrült partira. Ahogy azt sejteni lehet, a két férfi nem várt kalandok sokaságába keverednek, miközben Jasonnak azon kell izgulnia, hogy vajon hazaér-e a saját esküvőjére. Ebben a vígjátékban olyan A-listás sztárok játszanak, mint Zac Efron és Robert De Niro.

Harry Potter és a félvér herceg (VIASAT3, 21:00)

Harryék már a hatodik évüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, amikor is Harry az új bájitaltan-tanár, Horatius Lumpsluck figyelmének központjába kerül – akiről persze kiderül, hogy egy sötét titkot őriz. Izgalmakban ebben az epizódban sem lesz hiány, szóval tényleg nem éri meg kihagyni az ifjú varázslótanonc kalandjait!

Csillag születik (RTL Klub, 22:05)

Lady Gaga és Bradley Cooper a fél világgal elhitette, hogy a képernyőn kívül is szerelmesek egymásba, szóval már csak ő elképesztő alakításuk miatt is érdemes lesz megnézned a filmet. A sztori szerint a valaha híres volt Jackson Maine csillaga leáldozóban van, amikor megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel, akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret…

Logan – Farkas (HBO, 22:55)

A Hugh Jackman által alakított, különleges képességű Farkas jó ideje visszavonultan él és esze ágában sincs kibújni rejtekhelyéről. Egy fura kislány felbukkanása azonban mindent megváltoztat. Kérdés, hogy az egyre idősebb Logan képes-e megvédeni a szeretteit és saját magát. Ha szeretted az X-men filmeket, ezt sem érdemes kihagynod!

Megdönteni Hajnal Tímeát (RTL II, 23:20)

A Megdönteni Hajnal Tímeát egy meglepően jól sikerült magyar romantikus vígjáték Osvárt Andrea és Simon Kornél főszereplésével. A sztori a kettejük szexkalandja körül forog: Hajnal Tímea, a gyönyörű fotómodell egy érettségitalálkozón találkozik Danival, aki bár az esküvőjére készül, valójában unja az egészet. Az egykori osztálytársak aztán némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban…. A történet pedig ezután indul csak be igazán.

Maxold ki a vasárnap esti kuckózást:

Még több

Programajánló