Ezek lesznek a legjobb filmek, ha vasárnap este a tévé előtt kuckóznál

Vége a hétnek, holnap pedig újult erővel kell belevetned magad a teendőid sokaságába. Lazíts, kapcsolódj ki egy kicsit, mielőtt visszaszállsz a mókuskerékre! Mutatjuk, mik lesznek ma este a legjobb filmek a tévében!

Ezek lesznek a legjobb filmek, ha vasárnap este a tévé előtt kuckóznál

Ez a hét is eltelt, eljött a vasárnap este, ezért érdemes lenne megállnod egy picit és szusszanni egyet. Elfogadsz tőlünk egy tanácsot? Válassz ma estére egy szuper filmet, amit még nem láttál, és pihenj rá a következő napok kihívásaira!

Az élet ízei (Super TV2, 23:00)

Egy gyönyörűséges és cuki francia kisvárosban nincsen párja Madam Mallory (Helen Mirren) éttermének, ahol a legegyszerűbb ételek is kifinomult fogásokká változnak. Egy napon azonban megérkezik Indiából a Kaddam-család, akik éppen a híres étteremmel szemben szeretnék megnyitni hagyományos indiai ételeket kínáló vendéglőjüket. Hamar elkezdődik a rivalizálás, ám a két étterem séfjei, Maquerite és Hassan közösen főzött ételeikkel elsimítják az ellentéteket.

Karácsonyi meglepi (HBO, 21:00)

A barátnőd családjával való első talákozás mindig stresszes egy kicsit. Pláne az, ha nőként éppen azt tervezed, hogy a karácsonyi vacsin kéred meg a kezét, majd azzal szembesülsz, hogy otthon még csak azt sem mondta el, hogy leszbikus. Abby (Kristen Stewart) csak otthon, a családnál szembesül azzal, hogy Harper (Mackenzie Davis) eltitkolta őt és azt, hogy a saját neméhez vonzódik. Vajon akkor mégsem ismeri elég jól őt? Miért fél felvállalni magát?

Napos oldal (FilmCafe, 23:30)

Pat Solatano (Bradley Cooper) mindenét elveszítette, beleértve a házát, állását, feleségét, ezért 8 hónap elmegyógyintézet után kénytelen a szüleihez költözni. Elhatározza, hogy összeszedi magát és a feleségét is vissza akarja kapni. Amikor Tiffanyval (Jennifer Lawrence) találkozik, a lány azt mondja, segít neki visszaszerezni a nőt, ha majd a férfi is tesz neki egy fontos szívességet. Megegyeznek, de észre sem veszik, hogy az együtt töltött idő alatt valami igazán szép kezd kialakulni köztük.

Hang nélkül (FilmBox Premium, 22:30)

Az emberi életet csaknem kipusztították azok a furcsa szörnyek, akik csak hang alapján tudnak tájékozódni. Aki életben akar maradni ebben a kegyetlen világban, annak egyetlen hang nélkül kell élnie. A terhes Evelyn (Emily Blunt) és férje mindent megtesznek annak érdekében, hogy mentsék magukat és gyerekeiket. A rémek azonban mindenütt ott vannak és egyre többen. Egyetlen szerencséjük, hogy siket kislányuk miatt mindannyian kiválóan tudnak jelnyelven kommunikálni.

Ghost (Paramount, 18:20)

Molly (Demi Moore) és Sam (Patrick Swayze) éppen új lakásukba költöznek és szerelmesebbek nem is lehetnének. Igaz, Mollyt egy kicsit zavarja, hogy Sam soha nem azt mondja, szeretlek, hanem azt, hogy dettó. Egy este a színházból tartanak hazafelé, amikor egy fegyveres rabló megtámadja őket. Sam ellenáll, ennek pedig végzetes következményei lesznek. Bár Molly látszólag egyedül maradt, Sam a szellemvilágból igyekszik megvédeni őt a rá leselkedő gonosztól.

Olyan vagy, akinek sosem elég a filmes témából? Akkor ezeket is neked ajánljuk:

Még több

Programajánló