Breaking: Saját sorozatot kap a kedvenc Money Heist karaktered

Ugyan A nagy pénzrablás a hétvégén véget ér, szerencsére nem kell örökre búcsút venned a Money Heist világától.

Breaking: Saját sorozatot kap a kedvenc Money Heist karaktered

Már csak alig párat kell aludni és kiderül, hogyan fejeződik be a Professzor és városneves csapatának második rablása. Ki jut ki élve a bankból? Kijut egyáltalán bárki? Mi lesz a sorsa a kedvenceidnek? És hogy hat rájuk (SPOILER!) Tokió halála? Ezekre mind választ kaphatsz a december 3-án debütáló ötödik évad második feléből. Amit valószínűleg a hétvége alatt le is darálsz majd.

Valószínűleg fel voltál készülve, hogy ez lesz az a pillanat, amikor el kell engedned a Money Heist világát, és talán már meg is békültél azzal, hogy vége van. De a Netflix tudja, mennyire imádod A nagy pénzrablást és úgy általában a sorozat univerzumát, ezért nem engedik el a kezed. Tegnap éjjel ugyanis bejelentették, hogy érkezik egy vadonatúj spin-off széria!

A bejelentést a Madridban megrendezett tematikus Money Heist-esten tette meg az a Pedro Alonso, aki Berlint alakítja. Mert igen: a közönségkedvenc karakter (akit annyira szerettünk, hogy a második évadbeli halála után flashbackekben visszahoztak) saját sorozatot kap! A Berlin címre keresztelt spin-off a Netflix ígérete szerint 2023-ban érkezik.

Ezen túl van még egy extra Berlinhez kapcsolódó hírünk. Készül a Money Heist koreai változata és tegnap az is kiderült, hogy a Squid Game-ből ismert Park Hae-soo, azaz Sang-woo, a 218-as játkos alakítja majd Berlin koreai verzióját.

Szállítunk minden infót a Netflixről:

Még több

Programajánló