Rég várt folytatások és zseniális újdonságok érkeznek decemberben a Netflixre

Az ünnepi szezon akkor sem telik majd unalmasan, ha a képernyő előtt szeretnéd tölteni. A Netflix ebben a hónapban is rengeteg izgalmas újdonsággal és rég várt visszatérőkkel készül!

Rég várt folytatások és zseniális újdonságok érkeznek decemberben a Netflixre

Persze, tudjuk jól, hogy Kevin nélkül nincs karácsony, de ha a szokásos ünnepi filmek mellett idén valami másra is kíváncsi lennél, akkor jó helyen jársz. A következőkben elhoztuk azokat a decemberi Netflix premiereket, amiket kár lenne kihagynod.

Rég várt folytatások

Igaz, hogy szeptemberben az 5. évad első öt részét már megkaptuk, a sorozat befejező epizódjaira azonban egészen mostanáig kellett várnunk. December 3-ával elérhetővé válik A nagy pénzrablás 5. évadjának második része is, ezzel pedig búcsút is kell intenünk a Netflix sikersorozatának. De, jó hír, hogy csak egy időre! A hírek szerint ugyanis a Netflix már forgatja A nagy pénzrablás koreai adaptációját!

Igazi karácsonyi ajándékként fogjuk megkapni a másik nagy kedvenc, az Emily Párizsban című sorozat folytatását – a második évad 10 része ugyanis december 22-én tér vissza a Netflix műsorára. Az új évadban láthatjuk majd, ahogy Emily egyre jobban otthon érzi magát Párizs városában, miközben a szerelmi ügyei egyre kuszábbá válnak…

A 2019-es első évad után végre a Henry Cavill főszereplésével készült The Witcher is megkapja méltó folytatását! A sztori szerint ebben az új évadban Riviai Geralt azt hiszi, hogy Yennefer életét vesztette a soddeni csatában, ezért elviszi Cirilla hercegnőt az általa ismert legbiztonságosabb helyre, gyerekkori otthonába, Kaer Morhenbe. Ezek után Geraltnak kell majd megvédenie a lányt a rá leselkedő fenyegetésektől… A sorozat 2. évada december 17-én kerül fel a Netflixre! 

Igazi nagydobások

A hónap legjobban várt filmje kétségtelenül az Adam McKay rendezte Ne nézz fel! című mozi, amiben olyan húzónevek szerepelnek,  Leonardo DiCaprio,  Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep és még sorolhatnánk… Ez a sztároktól hemzsegő vígjáték két tudósról szól, akik körbeturnézzák a világot, és megpróbálnak mindenkit meggyőzni arról, hogy hamarosan eljön a világvége. Hogy sikerrel járnak-e? Szenteste, tehát december 24-én kiderül!

Megbocsáthatatlan címmel debütál december 10-én az a dráma, amiben Sandra Bullock egy olyan börtönből szabadult elítéltet alakít, aki megpróbálná visszaszerezni korábbi életét, ám a társadalom nem hajlandó neki megbocsátani.

Maggie Gyllenhaal az első rendezésében a Nő a sötétben című Elena Ferrante-regényt dolgozta fel, The Lost Daughter címmel. A film komoly témákat feszeget: az anyaságról és női sorsokról lesz szó benne Olivia Colman és Dakota Johnson tolmácsolásában. A film december 31-én lesz elérhető.

Ha pedig karácsonykor egy igazi ünnepi filmre vágynál: december 2-tól már elérhetővé válik a Szinglilét című film, a Netflix egyik nagy karácsonyi dobása. A történet szerint Peter, a főszereplő arra kéri barátját, játssza el a karácsonyi hazalátogatáson, hogy a pasija. Ám a tervük – és az érzéseik – megváltoznak, amikor a család nekiáll kerítőt játszani…

Ha már filmek és sorozatok:

Még több

Programajánló