5 extra hosszú sorozat, ami a Cosmo-lányok szerint is kihagyhatatlan

Készen állsz egy maratoni sorozatdarálásra? Akkor jó, mert a Cosmo-lányok kedvenceire garantáltan azonnal rá fogsz kattanni!

5 extra hosszú sorozat, ami a Cosmo-lányok szerint is kihagyhatatlan

Nemrég készítettünk egy listát, amiben összeszedtünk öt nagyon hosszú sorozatot, amit TÉNYLEG megéri elkezdeni. A kitételünk (azon túl, hogy valóban izgi produkciókról legyen szó) az volt, hogy a szériának minimum öt évadosnak kell lennie – ide kattintva megnézheted, mik kvalifikálták magukat a listánkra, ami azonban abszolút nem a teljesesség igényével készült. Így hát megkérdeztünk titeket is a sok évados kedvenceitekről, és azt kell mondanunk, nem okoztatok csalódást. Rengeteg ajánlat érkezett, amik közül most kiválogattunk még ötöt a legtöbb Cosmo-lány által javasolt darabok közül. Lássuk!

Odaát

Évadok száma: 15

Hány Cosmo-lány ajánlotta? 10

Miről szól? A 2005-től egészen tavalyig futó sorozat két főszereplője a Winchester-tesók, Dean (Jensen Ackles) és Sam (Jared Padalecki), akik az USÁ-t járva természetfeletti eseteket oldanak meg. A testvérek vadászoknak nevezik magukat, a sorozat folyamán pedig kiderül, hogy nem ők az első ilyen vadászok – a mesterséget az apjuktól tanulták. A legalább 20 részes évadok folyamán persze ennél sokkal több történik, hiszen ennyi epizód rengeteg karakterfejlődésre, gegre és mellékszálra ad lehetőséget.

Trónok harca

Évadok száma: 8

Hány Cosmo-lány ajánlotta? 4

Miről szól? Őszintén, ha lemaradtál a Trónok harca-hájpról, mit csináltál a 2010-es években?! Ne aggódj, még abszolút pótolhatod a fantasy világban játszódó, nemesi házak csatájáról szóló sorozatot, amiben a Vastrón megszerzése a cél. Legalábbis kezdetben. Aztán idővel egyre több lesz az intrika, szerelem, csavar, erőszak, sárkányok és persze a titkozatos Mások, akik egyre nagyobb fenyegetést jelentenek Westerosra…

A Grace klinika

Évadok száma: 18

Hány Cosmo-lány ajánlotta? 4

Miről szól? Meredith Grey narrálja az egyik legikonikusabb orvosos sorozatot. Őt és a barátait követjük nyomon, ahogy gyakornokokból szakorvosokká válnak, miközben szerelmek, barátságok és tragédiák követik őket. Komolyan: csak akkor kezdj bele, ha nem zavar, hogy minden évadban néhányszor kitépik a szíved és tízszer rátaposnak. Bár szerintünk külön ezt fogod imádni benne!

Szex és New York

Évadok száma: 6

Hány Cosmo-lány ajánlotta? 5

Miről szól? Ha van jó időpont arra, hogy bepótold Carrie Brashaw és barátnői, Miranda, Charlotte és Samantha szerelmi életének kalandjait New Yorkban, akkor az most, a sorozat És egyszer csak… című folytatása előtt van. Számíthatsz jó pasikra, annál is gyönyörűbb ruhákra, menő New York-i helyszínekre és nem kevés felejthetetlen beszólásra. És ha végeztél, azonnal kezdheted is az új szériát!

Homeland: A belső ellenség

Évadok száma: 8

Hány Cosmo-lány ajánlotta? 4

Miről szól? A sorozat főszereplője a mentális betegségekkel küzdő, egyúttal zseniális CIA-elemző, Carrie Anderson, akivel akkor találkozunk először, mikor egy bizonyos Nicholas Brody őrmester kiszabadul az Al-Kaida terroristáinak fogságából. Carrie árulónak bélyegzi a hősként ünnepelt katonát és mindent megtesz, hogy bebizonyítsa: ő a belső ellenség. Innentől pedig gyakorlatilag elszabadul a pokol.

Nem tudsz betelni a sorozatokkal? Mutatunk még párat:

Még több

Programajánló