Ezeket kár lenne ma kihagyni a tévében

Eljött a szombat este és itt az ideje egy kis lazításnak. Mutatjuk, melyek lesznek a legjobb filmek ma a tévében!

Ezeket kár lenne ma kihagyni a tévében

Nagyjából vége a hétnek, itt a szombat este, ami nyugodtan lehet a pihenésé! Ne tervezz mára programot, inkább maradj otthon, csinálj egy nagy adag forró csokit és helyezd magad kényelembe a tévé előtt! Az alábbi filmekkel tuti lesz a kikapcsolódás!

Életrevalók (TV2, 20:00)

A dúsgazdag arisztokrata, Philippe egy ejtőernyős balesetben lebénul, kerekesszékbe kényszerül. Úgy dönt, otthoni ápolót fogad, erre a szerepre azonban látszólag valaki olyat választ, aki egyáltalán nem felel meg. Driss nemrég szabadult a börtönből, egész életét a külvárosi gettóban tölötte. E két világ találkozásából különleges és gyönyörű barátság szövődik. Ez a francia filmsiker ráadásul megtörtént eseményeken alapul!

Őrült, dilis, szerelem (VIASAT3, 21:00)

A negyvenes éveit taposó Cal (Steve Carell) élete totálisan összeomlik, amikor imádott felesége, Emily (Julianne Moore) bejelenti, válni szeretne. A férfi nagyon magányosnak érzi magát, ismerkedni szeretne, de sajnos már elfelejtette, mi fán terem a randizás. Ekkor ismerkedik meg a nőcsábász Jacobbal (Ryan Gosling), aki elhatározza, férfit farag Calből. Mindeközben a szingli apuka fenőtt lánya, Hannah (Emma Stone) szerelmes lesz, ami további bonyodalmakat szül.

A Zátony (Super TV2, 21:00)

Nancy (Blake Lively) imád egyedül szörfözni, ezért felkeres egy elhagyatott öblöt, ahol csak ő van és a tenger. Sajnos azonban nemsokára kiderül, mégsem egyedül van a vízben, egy gyilkos cápa eredt a nyomába. Egyetlen helyre menekülhet csak, egy bójára, ami 20 méterre úszik a vízen a szárazföldtől. Ha életben akar maradni, túl kell járnia a ragadozó eszén, ami nem lesz könnyű feladat.

Karácsonyi meglepi (HBO, 21:30)

Soha nem egyszerű, amikor először találkozol a barátnőd szüleivel, pláne akkor nem az, ha te is lány vagy. Abby (Kristen Stewart) már csak a karácsonyi asztalnál szembesül azzal, hogy kedvese, Harper, akinek meg akarja kérni a kezét, nem mondta el a szüleinek, hogy leszbikus. Vajon, ha egy ilyen dologban nem mondott igazat, akkor mit titkolhat még? És mi az, amit feltétlenül meg kell tenni azért, hogy ne rontsa el a családi karácsonyt?

Holtodiglan (Paramount, 21:00)

Nick (Ben Affleck) egy nap arra ér haza, hogy a felesége, Amy (Rosamund Pike) eltűnt, a nyomok pedig bűncselekményre utalnak. Bár a férfi nem a férjek gyöngye, szeretője is van, mégis mindent megtesz, hogy előkerítse a nőt, akit egykor annyira szeretett. A rendőrség gyanúja közben éppen rá terelődik, így magyarázkodni kényszerül. Egyre furcsább és furcsább dolgok derülnek ki. Vajon mi történt csodálatos Amyvel?

Ha imádod a filmeket és sorozatokat, ezeket a cikkeket is olvasd el!

Még több

Programajánló