5 szuper film, ami tökéletes a vasárnapi kuckózáshoz

Készítsd a popcornt, vagy csinálj egy forró kakaót, mi mutatjuk milyen filmek várnak rád advent második vasárnapján!

5 szuper film, ami tökéletes a vasárnapi kuckózáshoz

Lesz romantika, egy kis erotika és persze némi izgalomra is számíthatsz – biztosan nem fogsz unatkozni, ha a ma estét a tévé előtt töltöd. Mutatjuk a felhozatalt! 

Kisasszonyok (20:50, TV4) 

Bár ez most nem a Timothée Chalamet-féle változat, de hidd el, a fiatal Christian Bale-ben sem fogsz csalódni, sőt! Louisa May Alcott regényének ebben az 1994-es feldolgozásában olyan nagy nevek kaptak helyet még mellette, mint Winona Ryder, Susan Sarandon és Kirsten Dunst. A March-lányok történetét csak imádni lehet, és biztosak vagyunk benne, hogy ebbe a változatba is bele fogsz szeretni. 

Godzilla Kong ellen (21:00, HBO) 

Ebben a Millie Bobby Brown és Alexander Skarsgård főszereplésével készült filmben a XX. századi mozitörténelem két legnagyobb legendája, King Kong és Godzilla fog összecsapni egymással. A sztori szerint Kong és védelmezői veszedelmes utazásra indulnak, hogy megleljék az óriásmajom igazi otthonát, ám az útjukat váratlanul keresztezi a világszerte pusztítást hozó, feldühödött Godzilla. 

Ház a tónál (21:00, AXN) 

A Ház a tónál egy olyan klasszikus, amit egyszerűen nem lehet megunni – köszönhető ez a két főszereplőnek Keanu Reevesnek és Sandra Bullocknak, valamint persze a film egyedi sztorijának. Kate és Alex egy postaládán keresztül kezdenek el levelezni egymással, ám az egyre mélyülő kapcsolatuk útjába végül nem más fog állni, mint maga az idő. Ha egy kis romantikára vágysz, ezt a filmet véletlenül se hagyd ki! 

Django elszabadul (21:00, Mozi+) 

A történet Amerika déli részén, két évvel a polgárháború előtt indul, amikor egy különös módszereket követő profi fejvadász egy rabszolga segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. A két férfi ezután együtt marad, hogy megkeressék Djangót feleségét, akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. Christoph Waltz és Jamie Foxx mellett Leonardo DiCaprio és Kerry Washington játszik Quentin Tarantino westernjében. 

A szabadság ötven árnyalata (21:00, Prime) 

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében Az ötven árnyalata-trilógia harmadik, befejező részében. Szexi jelenetekből most sem lesz hiány, és persze ebből a részből végre az is kiderül, hogy vajon Ana és Christian számára elérhető-e a régen vágyott happy end… 

Inkább sorozatba kezdenél? Ezekbe garantáltan érdemes:

Még több

Programajánló