Legyél akárhány éves is, ezeket a filmeket akkor is olyan jó érzés újranézni december 6-án

Vedd fel a legpuhább pizsidet, gyűjtsd be a finomságokat a csizmádból, aztán irány a kanapé egy cuki filmmel, a nap sztárjával, a Mikulással a főszerepben!

Legyél akárhány éves is, ezeket a filmeket akkor is olyan jó érzés újranézni december 6-án

Erzsébet királynő is megmondta, a kor csak egy szám, márpedig, ha őfelsége így gondolja, akkor az így is van! Úgyhogy ne érezd egy pillanatig sem cikinek, ha kitetted a csizmádat az ablakba és vártad, hogy a (*khm) Mikulás belecsempéssze a szajrét, ahogyan azt se, ha az estét a kedvenc giccses télapós mozijaival töltöd, ugyanis a tudomány szerint is ez a legjobb dolog, ami az év végén történhet veled! 

Ha meghittségre vágysz: Télapu-trilógia 

Oké, ez nem a filmkészítés csúcsa, sőt… Ellenben cuki és szórakoztató, szóval enélkül nem telhet el a Mikulás ünnepe. Tim Allen télapója sokkal vagányabb és viccesebb, mint bármelyik másik nagyszakállú, és őszintén szólva imádjuk a jelenetet, amikor a gyerekek a játszótérnél sorban állnak (szigorúan betartva a másfél méteres távolságot), hogy elmondják neki a kívánságaikat.  

Nevetnél egy jót? Akkor jöjjön a Télbratyó 

Ha belegondolsz, zseniális a koncepció, hogy Télapónak van egy bátyja, aki éppen csak súrolja a tisztesség határát, és mindez a fehér szakállú miatt van, aki gyerekkorukban, ha nem is szándékosan, de betartott neki! Nem egy Tapló télapó szintű sztori, ami a maga műfajában egyébként verhetetlen, de bírod Vince Vaughn humorát, akkor a legjobb! 

1,5 óra power-off: Mi a manó? 

Will Ferrell nagyon jó abban, hogy bolondot csináljon magából, és valószínűleg a karrierje legnagyobb teljesítménye, hogy a Mi a manó?-ban ennyire szerethetően tudja hozni a végletekig egyszerű manó figuráját, akit az Északi-sarkon neveltek fel. Nem ragozzuk, ha tényleg 1,5 óra nyugira vágysz, akkor ez biztosan kikapcsol! 

A nagy mentőakció: Karácsony Artúr 

Ki mondta, hogy az animációs filmeket csak a gyerekek szerethetik? A Karácsony Artúr amúgy is sokkal jobb, mint a témában készült bármelyik másik mese, mert a sztorija nagyon jól felépített, és tényleg szórakoztató, látszik, hogy a forgatókönyvírók nem csak a kicsikre, hanem a szüleikre, és a gyereklelkű felnőttekre is gondoltak, amiért óriási köszönet jár nekik. 

A Netflix kedvence: Karácsonyi krónikák 

A Netflix minden évben rágyúr a karácsonyi filmekre, a 2018-as nagy dobásuk pedig a Kurt Russel főszereplésével készült Karácsonyi krónikák lett, amit még a kritikusok is díjaztak (ez ebben a műfajban igencsak ritka). Persze a második része már nem szólt olyan nagyot, mint az első, de összességében egy nagyon szerethető sztori lett, és külön dicséret jár azért neki, hogy nem nézi hülyének a nézőt. Na meg azért is, hogy a főszereplőt Kate-t alakító Darby Campnek mekkora szövege van benne! 

Minden porcikáddal ünnepi lázban égsz? Akkor KATT:

Még több

Programajánló