Jobb, ha sietsz, mert a következő filmek és sorozatok hamarosan lekerülnek a Netflix kínálatából

December 31-én sajnos nem csak 2021-től kell elbúcsúznunk, hanem néhány szuper filmtől és sorozattól is. Mutatjuk, miket fogunk a legjobban hiányolni jövőre a Netflixen.

Jobb, ha sietsz, mert a következő filmek és sorozatok hamarosan lekerülnek a Netflix kínálatából

Minden hónapban beszámolunk neked arról, milyen fantasztikus újdonságok érkeznek a Netflixre, és szerencsére a streaming platform szeret elkényeztetni minket. De sajnos megvan a Netflix árnyoldala is: az, amikor a hónap végén levesznek egy nagy adag produkciót minden rajongó legnagyobb bánatára. A szomorúságunk pedig így 2021 végén még nagyobb lesz, mivel a következő nagy kedvencek kerülnek törlésre:

Így jártam anyátokkal

Bizony, az egyik kedvenc szitkomodtól kell könnyes búcsút venned, mert ahogy anno a Jóbarátok, úgy most az Így jártam anyátokkal is lekerül a Netflixről. Szóval most jó darabig nem rakhatsz be egy-egy 20 perces epizódot ebédszünetben, és nem nézhetsz meg egy random részt, mikor unatkozol. Hogy pontosan meddig, azt nem tudjuk, de a jó hírünk az, hogy ahogy a Jóbarátok végül felkerült az HBO-ra, úgy az Így jártam anyátokkal is valójában csak lakhelyet vált: amint elérhető lesz nálunk is a Disney+ (valamikor 2022-ben), újra lesz lehetőséged viszontlátni Tedet, Barney-t és a többieket. 

Los Angeles-i tündérmese

Ha nosztalgiázni lenne kedved az egyik legikonikusabb 2000-es évekbeli tini-romkommal, akkor még most tedd meg gyorsan. December 31-e után ugyanis már nem lesz rá lehetőséged. Mert tehát a távozók között van a Los Angeles-i tündérmese is, ami újragondolt Hamupipőke-sztoriként az „olyan-rossz-hogy-már-jó”-kategória abszolút győztese volt. Ja, és Chad Michael Murray kábé soha nem nézett ki olyan jól, mint mikor megmagyarázhatatlan módon nem ismerte fel Hillary Duff karakterét egy aprócska maszk alatt.

Homeland: A belső ellenség

Pont néhány nappal ezelőtt ajánlottuk neked – a Cosmo-lányok javaslatai alapján – a Homelandet mint egy egészen hosszú sorozatot (8 évadon át futott), amit semmiképp sem érdemes kihagynod. Ha tehát megjött a kedved az amerikai kormányon belüli összeesküvésekhez, akkor ne gondolkozz túl sokat, és záros határidőn belül kezdd el darálni! Szilveszter után már nem fogod megtalálni a Netflixen…

Zodiákus

A film, amit nem tudunk elégszer ajánlani. Para? Igen. Igaz történet alapján készült és egy sorozatgyilkosról szól, akit a haláláig soha nem tudtak elkapni? Hát, ja. De mindezt David Fincher rendezte, ráadásul olyan színészek hoznak benne fenomenális alakításokat, mint Robert Downey Jr., Mark Ruffalo vagy Jake Gyllenhaal. Ha még nem láttad, gyorsan pótold be, ha meg már megvolt, nézd újra, mielőtt az év végén lekerül a Netflixről.

 A szökés

A 2000-es évek elejének egyik meghatározó sorozata volt A szökés, aminek a lezárását évekkel később (2017-ben) hozta el a Netflix. Éppen ezért fáj annyira, hogy most úgy, ahogy van lekerül az egész a platformról. Ha esetleg anno nem kapott el a Michael Scofield-láz, akkor még gyorsan bepótolhatod: négy hosszabb évada van, illetve az ötödik, fináléként szolgáló szezon, ami viszont már csak 9 epizódból állsz. Ha maraton-üzemmódba kapcsolsz, még simán végignézheted a hónap leforgása alatt.

A Netflix szakértői vagyunk:

Még több

Programajánló