5 zseniális film közül is választhatsz ma este

Vigyázz, kész, szombat esti filmezésre felkészülni! FYI: elég menő mozik landolnak majd a nappalidban ma este.

5 zseniális film közül is választhatsz ma este

Pörgős volt a heted, és másra sem vágysz, csak egy bögre forró csokira és egy szuper filmre, ami mellett kikapcsolhatsz? Tudod, hogy ránk ebben is számíthatsz, szóval már mutatjuk is, mik mellett zsibbadhatsz ma este. 

Igazából szerelem (TV2, 20:00)

A szerelem egyszerűen mindenhol ott van. Van, aki sok éves házasságát kockáztatja egy izgalmas viszonyért, más a legjobb barátja feleségébe szeret bele. Megint mások egy felnőttfilm forgatásán jönnek össze. De még olyan is akad, aki egyetlen szót sem beszél élete párjának anyanyelvén. A szálak azonban valahol összefutnak, ezek az emberek mind mind hatással vannak egymás életére. A kérdés már csak az: mindannyian boldogok lehetnek?

Ízek, imák, szerelmek (VIASAT3, 23:30)

Liz (Julia Roberts) élete látszólag tökéletes, és többet nem is kívánhatna: van férje, otthona, írói karrierje. Ő azonban nem boldog, ezért elválik férjétől. Viszonyba kezd egy nála jóval fiatalabb pasival (James Franco), de ez sem elégíti ki. Utazgatni kezd, Olaszországba, majd Indiába megy, végül Balin köt ki, hogy új dolgokat tapasztaljon az életből. 

A szerencse háza (RTL Klub, 23:30)

Scott (Will Ferrell) és Kate Johansen (Amy Poehler) nagyon rossz szülők, elherdálták ugyanis az összes pénzt, amit a lányuk egyetemi taníttatására tettek félre. Úgy döntenek, hogy a gyerekük akkor is tanulni fog, ezért egy haver tanácsára zugkaszinót nyitnak otthonuk a pincébéjében, hogy így gyűjtsék össze minél hamarabb a szükséges összeget. Ez azonban veszélyes biznisz, de erre csak később jönnek rá!

Vörös veréb (Mozi+, 21:00)

Dominika (Jennifer Lawrence) bármit megtenne az édesanyjáért. A fiatal balerina élete azonban örökre megváltozik, amikor a színpadon a karrierjét derékba törő baleset éri. Így válik könnyű prédává a Vörös Veréb iskola számára. A lány kiállja a szadista képzést, így olyan kémfegyver válik belőle, aki szó szerint bármit megtesz azért, hogy megszerezze a szükséges információkat. Ha kell, a testét is odaadja.

Ghost (Paramount, 18:20)

Sam (Patrick Swayze) halálosan szerelmes Mollyba (Demi Moore), akivel éppen most költöztek össze. Látszólag minden tökéletes az életükben, ám egy este a színházból hazatérve rablótámadás éri őket. Sam mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje Mollyt, azonban hatalmas árat, az életével fizet ezért. A túlvilágon ráadásul azzal szembesül, hogy gyászoló szerelme óriási veszélyben van. Elhatározza, a halálon túl is védelmezni fogja őt. 

Még többet olvasnál filmes témában? 

Még több

Programajánló