5 film, amivel rápihenhetsz a jövő hétre

Kukckózz be a tévé elé és egy válassz egy szuper filmet ma estére! Itt az ideje, hogy feltöltődj az év utolsó néhány pörgős munkanapja előtt!

Az év utolsó munkanapjai nagyon kemények, ezerrel megy a pörgés, ráadásul közben a karácsonyra is készülni kellene. Nem csoda, ha nagyon elfáradtál! Ideje megpihenned, kuckózz be a takaró alá és nézz egy jó filmet!

Rossz anyák karácsonya (RTL Klub, 21:30)

Az év legjobban várt ünnepe igazi rémálom az anyáknak, hiszen ilyenkor még a tökéletesebbnél is tökéletesebbnek kell lenniük. Ettől sokall be teljesen Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn), akik újra fellázadnak. A túlhajszolt anyukák arra jutnak, hogy a lehető legkisebb felhajtást szeretnék karácsonykor, nem érdekli őket mások véleménye. Ekkor azonban felbukkannak az ő anyukáik, vagyis a nagymamák, akik minden számításukat keresztülhúzzák.

Monster Hunter – Szörnybirodalom (HBO, 20:00)

Egy fura homokvihar egy új világba repíti Artemis kapitányt (Milla Jovovich) és katonáit, ahol hamar  rájönnek, nincsenek biztonságban. A vidéket ugyanis szörnyek lakják, akiken nem fognak a fegyvereik. Miközben a túlélésért küzdenek, megismerkednek Hunterrel (Tony Jaa), aki különleges képességeinek hála mindig a szörnyek előtt jár egy lépéssel. Vele kell összefogniuk, hogy végleg leszámoljanak az ellenséggel.

Terhes társaság (Film+, 18:30)

Peter Highman (Robert Downey Jr.) repülővel szeretne hazajutni, hogy ott lehessen felesége mellett a szülőszobában. Ám a gépen balszerencséjére találkozik Ethan Tremblay-vel (Zach Galifianakis), aki miatt mindkettőjüket kitiltják a fedélzetről. A zajos páros kénytelen bérelt autóval és együtt útnak indulni, ám kérdés, hogy Peter meddig fogja bírni cérnával…

Két hét múlva örökké (VIASAT3, 23:20)

George Wade (Hugh Grant) egy ingatlanfejlesztési vállalat nagymenő igazgatója, aki a bátyjával dolgozik együtt. A testvér azonban egyáltalán nem nézi jó szemmel, hogy öccse minden jogásznővel összejön, majd ejti őket. Ultimátumot ad George-nak: vagy alkalmaz végre valakit, akit komolyan vesz, vagy elhagyja a céget. Ekkor jön be a képbe a csinos ügyvédnő, Lucy (Sandra Bullock), aki mindent megváltoztat.

Terápiás csajok (TV2, 00:00)

Kate és Meg már nagyon régóta legjobb barátnők, számtalan magányos éjszaka után pedig úgy döntenek, elutaznak együtt kikapcsolódni kicsit. A repülőn azonban a szexis pasi, Ryan mellett találják magukat. Őrölt rivalizálásba kezdenek, mindkettőjüknek kell a srác, aki amúgy egy barátja esküvőjére tartana. A gépüket ugyanis egy vihar miatt átirányítják, így egy váratlan fordulattal folytatódik a történet.

Filmes cikkekből sosem elég, igaz? 

Még több

Programajánló