8 idegesítő apróság, ami teljesen elrontja a kedvenc filmjeidet

Vajon a filmkészítők ennyire figyelmetlenek lennének, vagy inkább csak lusták? A következő idegesítő részletek szinte minden filmben kötelezően megjelennek!

8 idegesítő apróság, ami teljesen elrontja a kedvenc filmjeidet

Oké, mi is tudjuk, hogy egy filmnek nem kell 100 százalékosan valósághűnek lennie… De azért mégis. A filmkészítők vajon tényleg úgy gondolják, hogy a nők full sminkben és belőtt hajjal kelnek ki minden reggel az ágyukból? Vagy hogy egy tizenéves tini könnyűszerrel meg tudja oldani a legrejtélyesebb bűncselekményt is?

Mutatunk 8 olyan idegesítő apróságot, ami simán el tudja rontani a kedvenc filmjeidet.

Semmi előzmény

Neked is feltűnt már, hogy amikor a filmek szereplői sms-eket küldözgetnek egymásnak, általában nincs semmi csevegési előzmény a képernyőn? Ha barátokról van szó, akkor nagy valószínűséggel korábban is smseztek már egymással – miért nem lehet erre odafigyelni?

Tizenéves detektívek

Mit szólsz azokhoz a filmekhez, ahol a tinédzserek előbb tudnak megoldani egy bűncselekményt, mint a tapasztalt nyomozók? Tényleg nagyon életszerű…

via GIPHY 

Csak egy kis horzsolás

Az akciófilmek női szereplőit szinte mindig ugyanaz a sérülés éri: csak egy kis vágás az arcuk egyik részén, még akkor is, ha kidobták őket egy helikopterből. Persze mindennek megvan az oka. Így nem kell tönkretenni a szereplő szépségét, de azért mégis keménynek tudnak látszani.

Csak női melleket ne!

Amikor hetero párok például szex után fekszenek az ágyban, a nőnek mindig takarnia kell a melleit, ellentétben a férfival. A társadalmunk valamiért retteg a női mellbimbóktól

via GIPHY 

Ha hányás, akkor terhesség

Ha egy nőnek hánynia kell egy filmben, akkor biztosan terhes. Ha semmi más tünete nincs, akkor is. Ja, és persze a szereplőnek egészen addig eszébe sem jut elgondolkodni, hogy vajon mi lehet a baja, amíg nem jön egy barátja, aki rögtön rávágja: „Biztosan terhes vagy”.

Tökéletes reggel

Neked is feltűnt már, hogy a nők a filmekben mindig tökéletes hajjal és sminkkel ébrednek fel reggel? Sehol egy szem alatti táska, vagy összegubancolódott tincs. Te ismersz bárkit is, akinek tényleg így kezdődnek a reggelei?

via GIPHY 

Testszőr nélkül

Az feltűnt már, hogy a filmekben a női és a férfi karakterek egyaránt mindig tökéletesen szőrtelenek és ápoltak? Akkor is, ha hónapok óta egy lakatlan szigeten élnek, vagy ha a film éppen az 1500-as években játszódik…  

És elköszönni ki fog?

Miért nem köszön el soha senki a telefonbeszélgetések végén? Nem gondolják, hogy bunkóság bármiféle köszönés nélkül rárakni a másikra a telefont? Ez is szuper bizarr.

via GIPHY

Ha tovább puffognál:

Még több

Programajánló