Ha utálod a januárt, kapaszkodj a Netflix újdonságaiba

A Netflix fantasztikus újdonságokkal kezdte be az évet: lesznek izgi új sorozatok, kedvencek folytatása és szuper új filmek is. Csak győzz választani!

Ha utálod a januárt, kapaszkodj a Netflix újdonságaiba

A január az év hétfője, és ezt csak tetézi a borús hangulat meg a napok (még mindig) túl korán sötétedő hozzáállása – valljuk be, a hétfőket, így végül is a januárt is csak a tudatosság mesterei tudják valóban új kezdetként értelmezni és friss lendülettel nekivágni. Mi, földi halandók pedig egy kicsit depisen, nagyon a nyarat várva pedig éppen hogy csak belevánszorgunk az év kezdetébe… De szerencsére a Netflix még ilyenkor sem hagy cserben minket: fantasztikus menőségeket kaphatsz el a streaming platformon ebben a hónapban is!

Rengeteg új film érkezik például, amerikai produkcióktól lengyel és olasz különlegességekig, de a mi kedvencünk az az, hogy szépen csendben a tavalyi év egyik szuper magyar filmje is elérhető lesz az oldalon. Ez pedig nem más, mint A legjobb dolgokon bőgni kell, ami hibátlanul megmutatja, milyen nehéz is a felnőtté válás – főleg 30 évesen, amikor a társadalom már nem nézi el olyan kegyesen a botlásainkat, mint a 20-as éveinkben. Január 20-án kerül a Netflixre, érdemes hozzáadnod a listádhoz.

Ami az új szériákat illeti, mi a leginkább a Kristen Bell főszereplésével készült szatírát várjuk, aminek a hosszú, de annál viccesebb címe kábé mindent elmond arról, mire számíthatunk. A Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban az utóbbi évek „női thrillereinek” sötét paródiája lesz. Tudod, az a típusú sztorit, ahol adott egy megbízhatatlan narrátor a főszereplő nő személyében (ez lesz Kristen Bell), aki tanúja lesz egy bűncselekménynek, de senki nem hisz neki… Ugye, Lány a vonatonNő az ablakban és társaik?

Folytatások tekintetében még ennél is nagyobb lesz a választási lehetőség. Érkezik ugyanis A tettes negyedik, a Snowpiercer – Túlélők viadala harmadik és az Ozark negyedik évadának első fele. És – meglepetés – máris jön az egyik kedvenc guilty pleasure reality-d, az Ellenállhatatlan kísértés (Too Hot to Handle) harmadik évada is, amit már csak azért is biztosan darálni, mert ha más nem, akkor ez a sorozat garantáltan elfeledteti veled, hogy január van és nincs meleg.

A januárban érkező produkciók teljes listáját itt tudod megnézni:

Amíg a kiszemelt produkciók premierjére vársz, ezeket is csekkold:

Még több

Programajánló