Így függ össze az Emily Párizsban és a You?

Egy elejtett mondat miatt most elképzelhetővé vált, hogy Joe és Emily összefuthatnak Párizsban…

Így függ össze az Emily Párizsban és a You?

Fogadjunk, hogy már te is ledaráltad az Emily Párizsban új évadát, és most épp azon gondolkozol, hogy újrakezd-e az egészet. A válaszunk egy határozott IGEN, de nem azért, amire elsőre gondolnál (*khm* Alfie *khm*), hanem mert így kiszúrhatod azt a rejtett részletet, amivel a rajongók szerint potenciálisan egy univerzumba került Emily a You Joe Goldbergjével. 

Merthogy Joe jelenleg épp Párizsban garázdálkodik (itt ért véget a sorozat harmadik évada), mert abban reménykedik, hogy a szerelem városában újra összefuthat Marienne-nel (tudod, a legutóbbi kiszemeljtével). A Netflix pedig ledobott egy Easter Egg bombát az Emily Párizsban harmadik részében, mégpedig pont Marienne-nel kapcsolatban. Mégpedig abban a jelenetben, mikor Luc elviszi Emilyt a temetőbe és a saját szerelmi életéről is beszél egy kicsit.

„Ne legyen bűntudatod, ne gondolj Marienne Egyre vagy Marienne Kettőre. Sose járj Marienne nevű nővel. Soha!” – magyarázza Luc.

Ez elég sok Marienne egy helyen, úgyhogy jogosan merül fel a kérdés: mit tud Luc, amit mi nem? Marienne tényleg Párizsban van? Luc találkozott Marienne-nel és Joe-val? Vajon Joe hamarosan berobban Emily életébe is?? Válaszokat várunk, kedves Netflix.

Forrás: Cosmopolitan UK

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Programajánló