Ezeket a sorozatokat daráld le, ha imádtad a The Walking Deadet

Zombikból sosem elég: ha nagy kedvenced volt a The Walking Dead, akkor ezeket a sorozatokat ajánljuk neked.

Ezeket a sorozatokat daráld le, ha imádtad a The Walking Deadet

A The Walking Dead 11 évadon át szórakoztatta a sorozatimádókat, ám hamarosan sajnos véget ért. Az ikonikus zombis sorozat évadai között alig telt el 5 hónapnál több, sokan éppen ezért nem kezdtek el egy hasonló témájú szériát. Ne gyászold sokáig Ricket, vagy éppen Derylt, mutatunk pár hasonló sorozatot, ami szintén elnyeri majd a tetszésedet.

the-walking-dead

Fotó: Netflix

Z Nation (Syfy / Netflix)

A Z Nation című széria a volt a Syfy nevű csatorna válasza a The Walking Dead-re, ám nem volt annyira sikeres és nézett. Ez is a zombiapokalipszis közepén kezdődik. Egy csoport próbál nap mint nap túlélni, miközben találkoznak egy Murphy nevű taggal, aki az egyetlen ismert túlélője egy zombiharapásnak, miután korábban beoltották egy kísérleti vakcinával. Csakhogy Murphy nem túl jó fej, ráadásul rengeteg titka van, amivel megnehezíti a csoport életét. 

Fekete Nyár (Netflix)

A Z Nation mellett ajánlott elkezdeni a Black Summer, vagyis a Fekete nyár című sorozatot, ami erősen hajaz a TWD előzménysorozatához, a Fear The Walking Deadhez. Éppen ezért, ez a széria a zombiapokalipszis kezdetét dolgozza fel, valamint megmutatja, hogy miként alkalmazkodnak az emberek a kialakult helyzethez. Fontos, hogy nem kell megnézned a Z Nationt ahhoz, hogy értsd a Fekete Nyár című sorit, hiszen még csak a karakterek sem egyeznek. Mindentől függetlenül, tökéletes kikapcsolódás. 

A gyilkos eső (Netflix)

A The Rain című sorozat egy dán produkció, de így is megéri eredeti nyelven, feliratosan nézni. A széria elején kiderül, hogy az esővíz megfertőzi az embereket, amely először egy allergiás reakcióban nyilvánul meg, később pedig halálos kimenetelű. Aki mégis túléli, az másokat is megfertőzhet, így rájuk vadásznak. A sorozat két főszereplője Simone és Rasmus, akiket az apjuk az első részben egy bunkerben hagy, hogy megoldást találjon a problémára, ám amikor öt év múlva sem megy értük, úgy döntenek, kimennek a szabadba. 

iZombie (Netflix)

Az iZombie egy igazi, tiniknek való zombis sorozat, amiben – nyilván amellett, hogy a főszereplő megfertőződik – leginkább a szerelem, a nyomozás és az ármánykodás van a fókuszban. Olivia Moore kiváló rezidens orvos, ám amikor megharapja egy zombi, egy halottas házban kezd el dolgozni, ahol egyre furább dolgokat fedez fel. Ebben a sorozatban is van vér és nyomokban horrorelemeket is tartalmaz, de nem ezen van a hangsúly. 

Ha imádod a sorikat!

Még több

Programajánló