A legjobb sorozatok, ha még mindig szereted a vámpír-sztorikat

Ha nagy Vámpírnaplók-fan voltál annak idején és hiányzik a sorozat, egy percig se aggódj, mutatunk pár szuper vámpír-sztorit.

Leginkább költői a kérdés, de te is imádtad a Vámpírnaplókat, ugye? A két férfi főszereplőt, Damont és Stefan Salvatort nemcsak a külsejük, de a karakterük miatt is nagyon szerettük – szerintem beszélhetek többesszámban. Bár ennek a sorozatnak már évek óta vége (sajnos), azért van pár ígéretes széria, amit Vámpírnaplók fanként kötelességed megnézni. Mi összegyűjtöttük neked egy helyre, hogy még keresned se kelljen!

vampirnaplok

A Vámpírnaplók főszereplői

Legacies – A sötétség öröksége / The Originals (HBOGO)

Leginkább a két spin off-al kezdd, ha tényleg rajongtál a TWD-ért, hiszen több olyan karakter van mindkét sorozatban, akit a Vámpírnaplókban már megszerettük. A The Originals jött ki előbb, ami Klaus Mikaelsonról és családjáról szól, a Legacies-ben pedig az ő lánya, Hope Mikaelson a főszereplő. Mindkettő széria nagyon fordulatos: a központban a vámpírok és egyéb lények kaptak helyet, de természetesen a szerelemnek és a kapcsolatok alakulásának is nagy szerepe van. 

V-Wars (Netflix)

Nem hagyhatjuk a V Wars-t, ha már néztük a Vámpírnaplókat, hiszen a főszereplő nem más, mint Ian Somerhalder, aki a TWD Damon Salvatore-ját játszotta. Igen, még mindig rendkívül vonzó és mivel ebben a sorozatban is vámpírt játszik, ismételten nem csalódtunk benne. Sajnos ezzel nem mindenki van így, hiszen a rossz nézettség miatt az első évad után elkaszálták. Ettől függetlenül, én mindenkinek ajánlom! 

Shadowhunters (Netflix)

A Vámpírnaplók óta ez az egyik kedvenc természetfeletti lényekről szóló sorozatom, mondanom sem kell, hogy rekordidő alatt ledaráltam az egészet, pedig nem egy rövid széria. A főszereplő ezúttal Clary Fray, aki a szüleitől egyedi képességeket örökölt: látja az árnyvilágot. Az emberek között mászkáló lényeket – mint a vámpírok, a vérfarkasok, vagy éppen a démonok – csak az árnyvadászok látják, így ha baj van, akkor természetesen ők küzdenek meg velük. 

Teen Wolf (Netflix)

Ez egy tipikusan old but gold sorozat: 2011-től 6 éven keresztül követhettük az első részben vérfarkassá alakuló Scott McCall kalandjait. Ebben a szériában is van minden, ami a természetfeletti lények kedvelőinek kell: vámpír, boszorkány, látó. A főszereplőt játszó Tyler Posey természetesen nincs egyedül, a legjobb barátját alakító Stiles Stilinski az azóta világsztárrá vált Dylan O’Brian, aki több nagy sikerű mozifilmben is szerepelt már. 

A világ legnézettebb sorozatai: 

 

Még több

Programajánló