5 újdonság a Netflixen, amit érdemes lesz megnézned a hétvégén

Ledarálhatsz egy komplett sorozatot is, de jó néhány izgalmas film és reality is vár rád a Netflix kínálatában.

5 újdonság a Netflixen, amit érdemes lesz megnézned a hétvégén

Az elmúlt napokban-hetekben rengeteg jobbnál jobb film és sorozat került fel a Netflixre, ez a hétvége tehát pont tökéletes lehet ahhoz, hogy befészkeld magad a képernyő elé. Összeválogattunk neked öt olyan műsort, amiben biztosan nem fogsz csalódni.   

Maradj mellettem

Ez a nyolc részes minisorozat tökéletes a hétvégi daráláshoz: fordulatos és izgalmas, ráadásul olyan cliffhangerekkel operál, hogy csak kapkodni fogod a fejed. A sorozat Harlan Coben azonos című regényből készült, és egy rejtélyes bűntény feltárásáról szól. A főbb szerepekben Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage és Sarah Parish látható.

Kitz

Ha imádtad a Gossip Girlt, a Pretty Little Liarst és az Elite-tet, akkor ez a német minisorozat is nagy kedvenced lesz. A sztori szerint egy pincérnő bosszút akar állni azon a lányon, akit a bátyja haláláért okol. Hogy megvalósítsa a tervét, beszivárog a gazdag müncheni tinédzserek csillogó világába, hogy belülről eméssze fel azt. 

Anya kontra Androidok

A film egy olyan közeljövőben játszódik, ahol az androidok általánosnak számítanak a háztartásokban, ám egy napon úgy döntenek, hogy az emberek ellen fordulnak. Az Anya kontra Androidok egy várandós nő harcát mutatja be, aki ebben a futurisztikus világban egy biztonságos helyet próbál találni a gyerekének. A főszerepben a zseniális Chloë Grace Moretz és Algee Smith.

Az elveszett lány

Maggie Gyllenhaal az első rendezésében a Nő a sötétben című Elena Ferrante-regényt dolgozta fel. A film olyan komoly témákat feszeget kendőzetlenül, mint az anyaság és női sorsok. A történet szerint egy nő csendes tengerparti vakációja nyugtalanító fordulatot vesz, amikor egy közeli villában megszálló fiatal anya iránti rögeszméje emlékeket ébreszt benne. A főszerepben Olivia Colman és Dakota Johnson.

The Hype House

A Hype Houes egy Los Angelesben található villa, ahova a TikTok legmenőbb, legfelkapottabb tartalomkészítőit költöztették be. Ebben a realityben azt követheted nyomon, hogyan birkóznak meg a közösségi média legnagyobb sztárjai a szerelemmel, a hírnévvel és barátsággal, miközben együtt élnek és alkotnak.

Ha nem csak nézni szereted őket, de olvasni imádsz kedvenceidről:

Még több

Programajánló