Rebegj el egy „Merci”-t, mert új évadokat kap az Emily Párizsban

Hatalmas hírt jelentett be a Netflix: hivatalosan is folytatódik az Emily Párizsban, ráadásul nem csak EGYETLEN évadot rendeltek be.

Rebegj el egy „Merci”-t, mert új évadokat kap az Emily Párizsban

Gabriel vagy Alfie? Amerikai álom vagy párizsi tündérmese? Emily Cooper nagyon kemény válaszutak előtt állt a második évad végén, és nem kevés fontos döntést kell meghoznia. De szerencsére lesz rá ideje, a Netflix ugyanis hivatalosan is berendelte az Emily Párizsban folytatását.

A Lily Collins főszereplésével készült sorozat ugyan rengeteg kritikát kap, de a cuki naivitásával és hurráoptimizmusával mégis maga a tökéletes eszképizmus. Ezért is örültünk annyira a Netflix tweetjének, amiben biztosították az összes rajongót, hogy tovább folytatódnak Emily párizsi kalandjai, illetve most már biztosan választ kaphatunk a legutóbbi évadzáró cliffhangerére. 

A legjobb az egészben pedig az, hogy nem csupán egyetlen évadot rendeltek be, hanem egyből KETTŐT! Úgyhogy merci beaucoup, Netflix, mi már tudjuk, mit csinálunk a következő két évben. (Mert reméljük, hogy ezúttal sem kell egy évnél többet várnunk két szezon között.)

Kezdd friss hírekkel a napot:

Még több

Programajánló