Jöhet a Született feleségek 2022-es folytatása?

Idén lesz 10 éve, hogy véget ért a Született feleségek, ez pedig tökéletes alkalom lenne a sorozat felélesztéséhez. És vannak jelek, melyek arra utalnak, hogy pontosan ez fog történni.

Jöhet a Született feleségek 2022-es folytatása?

Született feleségek a 2000-es évek egyik legikonikusabb sorozata volt, és a mai napig különleges helyet foglal el a szívünkben. 8 éven át követtük a Lilaakác köz lakóinak mélységeit és magasságait, hogy aztán 10 évvel ezelőtt végleg búcsút vegyünk tőlük. Mert igen, idén lesz pont 10 éve, hogy 2012. május 13-án az utolsó részt is leadták Amerikában.

Azonban most úgy néz ki, hogy készülőben lehet a Született feleségek 2022-es folytatása. A rajongók mindezt abból következtették ki, hogy a sorozat hivatalos Twitter oldalán már egy ideje megbújva egy elég jelentőségteljes posztot szúrtak ki: „*Kétségbeesetten* várjuk 2022-t”, utalva a széria eredeti címére, ami ugye Desperate Housewives.

Sajnos ez még nem számít hivatalos bejelentésnek, és jelenthet akármit, plusz a sorozat sztárjai sem beszéltek még a dologról. De szerintünk, ha már a Szex és New Yorknak is készült rebootja, akkor 2022 tökéletes időpont lenne a Született feleségek feltámasztására is. De persze a Harry Potter és a Jóbarátok mintájára egy „sima” reunion különkiadással is beérnénk.

Forrás: Cosmopolitan UK

Ne hagyd ki ezeket sem:

Még több

Programajánló