Félelmetes teória terjed a Harry Potter reunionról – Most akkor mi is történt valójában?

Bármennyire is imádtuk a Harry Potter reuniont, úgy tűnik, egyre nagyobb bajok vannak vele.

Félelmetes teória terjed a Harry Potter reunionról – Most akkor mi is történt valójában?

Mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy a Harry Potter reunion volt a tökéletes évkezdés: pont megfelelően pengette meg bennünk a nosztalgia húrjait. Csakhogy azóta eltelt már egy kis idő, ami bőven elég volt arra, hogy fény derüljön az egyre kínosabb részletekre. Először ott volt az a bizarr csere Emma Watson és Emma Roberts gyerekkori képei között (amire amúgy a Hermionét alakító színésznő zseniálisan reagált). Ezután jött a felfedezés, hogy a Fred és George Weasley-t játszó színészek, azaz James és Oliver Phelps nevét sem a jó helyre írták.

Most azonban valami ennél is hajmeresztőbb dologról suttognak a neten. Mégpedig arról, hogy Rupert Grint, azaz Ron Weasley amúgy ott sem volt a Visszatérés a Roxfortba forgatásán – legalábbis személyesen nem. A rajongók szerint ugyanis, míg mindenki más a londoni Warner Bros. Studióban volt, addig Rupert valójában Torontóban vette fel a maga részeit. Ehhez a következő bizonyítékokat gyűjtötték össze:

Lecsapott a Netflix Rupertre

Még 2021 novemberében arról cikkeztek, hogy Rupert szerepet kapott a Guillermo del Toro által rendezett netflixes sorozatban, a Cabinet of Curiositiesben, amit Kanadában forgatnak. A projektről szóló hírek pedig meggyőzték a fanokat arról, hogy a színész nem repülte át az óceánt a reunion kedvéért – ezt pedig alátámasztja azt, hogy a stáblistán helyet kap egy torontói stáb is. És miért lett volna rájuk szükség, ha nem azért, mert a reunion egy részét ott vették fel?! Így Rupertet valószínűleg csak beszerkesztették a Griffendél klubhelyiségbe, amikor ő, Daniel Radcliffe és Emma Watson hármasban beszélgettek…

De Emma és Rupert megölelték egymást!

Oké, a teória a trió jeleneteinél elég meggyőző, de mi van azokkal a pillanatokkal, amiket Rupert és Emma kettesben töltöttek? Mert olyankor nemcsak, hogy megfogták egymás kezét, de meg is ölelték egymást… Hát, a rajongóknak erre is van megoldása, aminek a kulcsa Emma manikűrjében rejlik. A nézők észrevették, hogy azoknál a jeleneteknél, ahol Daniel is velük volt, a színésznő körme fekete. De mikor csak Rupert és Emma beszélgetnek, hirtelen már arany lakk figyel a körmein, miközben ugyanaz az outfit van rajta.

Szóval az elmélet elég helytállónak tűnik, ami már csak azért is szomorú, mert így nem történt meg az, hogy a két legjobb barát, Harry és Ron 20 év után először ismét egy helyen legyenek. Már csak azt reméljük, hogy Rupert és Dan civilben tartják egymással a kapcsolatot és néha (kamerák nélkül) össze-összefutnak egymással.

Forrás: Cosmopolitan UK

Maxold ki a Harry Potter rajongásod:

Még több

Programajánló