Szexi és izgalmas: 4 sorozat, amit a pasiddal együtt darálhattok le

Órák óta azon agyaltok, melyik széria lehetne az új közös kedvencetek A nagy pénzrablás után? A legjobb helyen jártok: nézzetek szét a listánkon!

Szexi és izgalmas: 4 sorozat, amit a pasiddal együtt darálhattok le

Sokszor úgy sem könnyű eldönteni, milyen sorozatot daráljunk le legközelebb, amikor senki máshoz nem kell alkalmazkodnunk (a Netflix titkos kódkészletei mondjuk nagyon jól jönnek ilyenkor), de amikor plusz egy fő is bekerül a képbe, akkor a küldetés még inkább lehetetlennek tűnik. Szóval, ha A nagy pénzrablást már tényleg ezerszer végignéztétek a pasiddal, és szeretnéd elkerülni, hogy órákig tanácstalanul pörgessétek a streamingszolgáltatók kínálatát, miközben elfogyasztjátok a maratonra előkészített popcornt, akkor érdemes csekkolnotok a listánkat.

Szexoktatás (Sex Education)

Ugyan a brit sorozat gimnazista tinikről szól, valójában a huszadik és a harmincadik X felett is tanulságos lehet. A sztori főszereplője, a szerethetően esetlen és frusztrált Otis (Asa Butterfield), aki a látszat ellenére eléggé tájékozott, ha párkapcsolatokról van szó, mivel az anyja, Jean F. Milburn (Gillian Anderson) szexterapeutaként dolgozik. (Ráadásul elég szabad szellemű…) A srác aki nem tudja, tanítja alapon tanácsot ad egy másik fiúnak a suliból, ami be is jön. Ezért évfolyamtársa, Maeve Wiley (Emma Mackey) kitalálja, hogy elindíthatnának egy titkos vállalkozást a Moordale Középiskola diákjainak szexoktatásáért. (Na meg persze a pénzszerzés miatt.) De ami a legjobb benne: jelenleg 3 teljes évadban is elmerülhettek. 

Hol találjátok? A Netflix műsorán.

Dinasztiák (Dynasty)

A Dinasztiákat valószínűleg többször kikerülted már, miközben a Netflixen böngésztél – és igen, megértjük a kételyeidet. Tényleg egy 80’-as évekbeli szappanopera átdolgozása, de hidd el, megérdemel egy esélyt! Már csak azért is, mert nem más porolta le a történetet, mint a Gossip Girl két megálmodója, Josh Schwartz és Stephanie Savage. A pletykafészekhez hasonlóan itt is a fényűzésen, illetve a hatalmi harcokon van a hangsúly és a karakterek szerelemi élete is elég bonyolultan alakul az évadok során. Ha hajlandóak vagytok szemet hunyni néhány soap operás fordulat felett, akkor a Carrington és a Colby család totálisan kiránt majd titeket a mindennapok nehézségeiből. Különösen akkor, ha imádjátok a szarkasztikus humort és a popkulturális utalásokkal teletűzdelt poénokat.

Hol találjátok? A Netflix műsorán.

Gossip Girl – Az új pletykafészek (Gossip Girl)

Ha már úgyis A pletykafészket emlegettük, akkor felvennénk a listánkra az új generációs Gossip Girlt is. Eszünkben sincs azt mondani, hogy Blair Waldorf és Chuck Bass párosát bárki is felül tudná múlni, de az is tény, hogy talán éppen most, a social media világában nyert igazán értelmet Pletykacica. Bár a show főszereplői gazdag és kiváltságos tinik, a sztori mégis mindannyiunknak üzen. Görbe tükröt tart elénk arról, mennyire káros lehet a közösségi média a kapcsolatainkra – és úgy általában a mentális egészségünkre is. És csak mellékesen, tele van érdekes szerelmi szálakkal: például behozza a GG-univerzumba a poliamoriát, azaz a többszerelműséget is.

Hol találjátok? Az HBO GO műsorán.

Nagy Katalin – A kezdetek (The Great)

Végre egy kosztümös széria, amit a pasid is imádni fog – A Bridgerton családdal ellentétben. Bár a Nagy Katalin – A kezdetek igaz történeten alapul, az alkotók azért már a főcímnél kiemelik, hogy csak részben követik a múlt eseményeit. A sorozat Nagy Katalin orosz cárnő felemelkedését mutatja be, méghozzá jó sok feketehumorral. A készítők által megálmodott Nagy Katalin egy végsőkig optimista, ambiciózus nő, aki elhatározza, hogy új fejezetet nyit Oroszország életében – és ehhez csak úgy mellesleg megöli férjét, az alkoholista és nárcisztikus Pétert. Elle Fanning és Nicholas Hoult kettőse annyira tökéletesen működik a képernyőn, hogy hamarosan mindketten azért szurkoltok majd: a valósághoz képest a forgatókönyvben kicsit később érjen véget Katalin férjének élete.

Hol találjátok? Az HBO GO műsorán.

Ha nem feltétel, hogy ennyire szexi legyen:

Még több

Programajánló