Gondoltak egy nagyot és menet közben átírták a forgatókönyvet a következő hírességek

Nem minden színész és színésznő volt elégedett azzal, ahogyan a karaktere viselkedett az eredeti forgatókönyvekben.

Gondoltak egy nagyot és menet közben átírták a forgatókönyvet a következő hírességek

Ha filmekről van szó azt hihetnéd, a forgatókönyv olyan, akár a szentírás, vagyis senki nem nyúlhat bele. Akadnak azonban olyan sztárok, akik simán kiharcolták, hogy a kedvükért átírjanak bizonyos jeleneteket. Tudd meg, kik ők!

Emma Watson

A szépség és a szörnyeteg női főszerepét a Harry Potter-filmek sztárja, Emma Watson kapta, aki híresen sokat tesz a nők egyenjogúságáért. Amikor először elolvasta a film forgatókönyvét, nem volt elégedett, addig küzdött, míg Belle egy sokkal aktívabb hősnővé nem válhatott. Emma például visszautasította, hogy fűzőt vegyen a ruhához, mert úgy nem tudott volna lovagolni.

via GIPHY

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez nem csak a vásznon kemény csaj, hanem az életben is. Amikor meglátta a Halálos iramban forgatókönyvében, hogy a karaktere, Letty Ortiz megcsalja a szerelmét, teljesen kiakadt. Azt mondta, ő ezt nem teszi meg nézők milliói előtt. Vin Diesel segítségével végül sikerült kivetetni ezt a részt.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson külön megkérte a rendező George Lucast, hadd legyen Mace Windu lézerkardja lila a végső csatában a Star Wars II. – A klónok támadásában, hogy így könnyebb legyen megkülönböztetni. A kérést teljesítették.

via GIPHY

Bryce Dallas Howard

A Jurassic World női hősnője, Claire eredetileg egy kissé fiús csajszi lett volna, ám Bryce Dallas Howard nem volt hajlandó engedni a nőiességéből. Azt mondta, ragaszkodik a magassarkúhoz, hiszen téves meglátás, hogy egy nő attól lesz egyenlő, ha fiússá válik.

Tom Cruise

Amikor Tom Cruise A múmia forgatása előtt kézhez kapta a forgatókönyvet, eléggé kiakadt, mert azt látta, az ő karaktere és a múmia ugyanannyi időt kapott a vásznon. Ő azonban többet akart szerepelni. Gyorsan felbérelt három forgatókönyvírót, hogy írják át az egészet. Bár a stúdió nem volt kimondottan elégedett az új verzióval, végül mégis rábólintottak.

Dacre Montgomery

A Stranger Things Billy-jét alakító Dacre Montgomery nagyon szerette volna, ha a 2. és 3. évadban a karaktere emberibb, ezért nagyon sok javaslatot tett az íróknak. Ő találta ki Billy családi hátterét, hogy a nézők így sokkal jobban megismerhessék.

via GIPHY

Forrás: buzzfeed.com

Még többet olvasgatnál filmes témában? Van néhány szuper ajánlatunk:

Még több

Programajánló