Május 1-jén visszatér a Met-gála, ahol a sztárvilág színe-java különleges ruhakölteményekbe bújva parádézhat. Mostanra pedig az is kiderült, kik leszenka. műsorvezetők, és milyen tematika köré épül az est. 

Ők lesznek a Met-gála műsorvezetői

A 2023-as Met-gála műsorvezetője lesz Penélope Cruz színésznő, Roger Federer teniszező, Dua Lipa énekesnő és Michaela Coel színésznő is. 

Természetesen a Met-gála helyszíne ismét New York, az est feje pedig továbbra is a Vogue amerikai divatmagazin főszerkesztője, Anna Wintour. 

A tematikát is bejelentették

A 2023-as Met-gála Karl Lagerfeld előtt tiszteleg, aki 2019 februárjában hunyt el. Ez az üzenet különösen fontos Penélope Cruz számára, aki Karl Lagerfeld legutolsó divatbemutatóján is kifutóra lépett. 

Az eseményhez kapcsolódó Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty kiállítás 2023. május 5-től látogatható.

A rajongók már most arra kérik kommentben a résztvevőket, hogy ragaszkodjanak a témához, ugyanis meglehetősen nagy csalódást okoznak azok a sztárok, akik felrúgva a szebályokat, saját elképzeléseik szerint választanak ruhát. Nagyon úgy tűnik, a közönség azt díjazza, ha valaki a megadott kereteken belül mozog kreatívan.