A 365 nap nagyon megosztó lett, pláne az utolsó két része. Egyesek töretlenül imádják, mások eleve utálták, vagy mostanra ábrándultak ki belőle. Mindenesetre van néhány korábbi erotikus fim, ami eleve sokkal tartalmasabb, és méltatlanul figyelmen kívül hagyták őket. Szóval, akár az legyen a cél, hogy valami jobbat láss, vagy csak szeretnéd betölteni az űrt a 365 nap 3. része után, akkor nem fogsz csalódni a következő 5 filmben:

A szobalány

A szobalány egy igazi filmcsemege, mert nemcsak forró, hanem fordulatos is! A sztori az 1930¬as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás idején. Egy szélhámos felbérel egy zsebtolvajnőt, hogy szegődjön el egy úrinőhöz szobalánynak, és férkőzzön be a bizalmába, mintegy kitaposva az utat a férfinak, aki a pénzre pályázik. Közben a végtelenül csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus vágyai a felszínre törnek, és meglepő szerelmi háromszög alakul ki közöttük.

A titkárnő

Imádtad A szürke ötven árnyalátát? Akkor itt van számodra egy jó hír: állítólag ez a film szolgált az alapjául, ami azt jelenti: láthatod az eredeti Mr. Grey-t. Az ifjú Lee Holloway (Maggie Gyllenhaal), a szülővárosában próbál új életet kezdeni, és állást kap a helyi ügyvédi irodában, mint titkárnő. Sikeresen leveszi a lábáról Edward Grey-t (James Spader), és a kapcsolatuk rövid időn belül túlmutat a főnök-alkalmazott viszonynál. Itt is megjelenik a BDSM, és azonkívül izgalmas történettel lesz gazdagabb a néző.

A hűtlen

Connie (Diane Lane) egy boldogtalan háziasszony, aki a jóval idősebb férje (Richard Gere) mellett szerelmi viszonyba gabalyodik a fiatalabb, szexi Paulal, egy francia könyvkereskedővel (Olivier Martinez). Nem meglepő módon, a férfi minden vágyát kielégíti (sok-sok vérforraló jelenet közepette)! Ámde Connie férjének tudomására jut a dolog, és drágán megfizetnek a szerelmi légyottokért.

Newness

Gabriella (Nicholas Costa), a fizikoterápiás asszisztens és Martin (Nicholas Hoult), a gyógyszerész Los Angelesben élnek, és egy társkereső app révén ismerkednek össze. Egyből belezúgnak egymásba, és úgy néz ki, a szerelem és a  szenvedély  örökké tart, később mégis megcsalják egymást. Másnap reggel bevallják, mit tettek, és ügy döntenek: terápiára mennek. Majd az sül ki a dologból, hogy jót tenne nekik a nyitott kapcsolat, így a történetük egyre csak forrósodik. Very hot movie!

Love (Szerelem)

Gaspar Noé Szerelem című filmje egy művészi szexfilm. Nemcsak látványosan szeretkeznek benne, hanem elgondolkodtató is a története. A főszereplők, Murphy (Karl Glusman) és Electra (Aomi Muyock), Párizsban élnek és imádják egymást. Úgy döntenek, megvalósítják régi vágyukat, és bevonják az édeshármasba a szomszédba költöző Omi-t (Klara Kristin). Igen ám, de Omi terhes lesz, és arra az elhatározásra jutnak: megtartják a gyereket. De ha meg akarod tudni, mi lesz így a két szerelmessel, azért érdemes megnézni ezt a határokat feszegető filmet!